Négy csapatunk is jó játékkal verte a Szolnokot

Folytatódott a felkészülés.

A KTE LA korosztályos csapatai a Szolnokkal találkoztak hétvégén, mind a négy felkészülési meccsen jó játékkal, sok góllal sikerült nyernünk. 

U15: Szolnok - KTE LA 1-4

Paksi Péter: A legnagyobb terhelés közepette is becsületesen tette a dolgát minden játékos, jól futballoztunk. Az új játékosokat is jobban szemügyre tudtam venni. A játékunk működött, de az igazi erőfelmérő majd az Újpest és a Paks ellen lesz számunkra. 

U14: Szolnok - KTE LA 0-19 

Csima Gyula: Végig nagyon komolyan vették a gyerekek a mérkőzést, ha gólt rúgtunk, akkor már az volt a cél, hogy szerezzük meg a következőt. Agresszívan játszottunk, tulajdonképpen egy nagyon jó edzés volt ez számunkra. 

U13: KTE LA – Szolnok 7-3 

Verebélyi Gábor: A mérkőzés legelejétől sikerült átvennünk az irányítást, már a második percben tizenegyeshez jutottunk. Viszonylag könnyen jutottunk be a támadó zónában, de ott sokszor lassú és rossz döntéseket hoztunk. Ami nagyon tetszett, hogy végig nyomás alatt tudtuk tartani a Szolnokot, ami pedig nem, hogy nagyon könnyű gólokat kaptunk. Az eredmény ellenére azt gondolom, hogy még sokkal több van bennünk, mentális problémáink vannak, ezt helyre kell rakni. Köblös Máté öt góllal járult a győzelemhez, ez nagyszerű teljesítmény, mellette még Balogh Levente játékát emelném ki, de összességében az egész csapatnak gratulálok, hogy ebben a nagy melegben ilyen remekül teljesítettek.

U12: KTE LA – Szolnok 5-1 

Torbavecz Tamás: Nyílt mérkőzést játszottunk, amiből mi jöttünk ki jobban. Védekezésben a játék nagy részében jól működött a letámadásunk, támadóharmadban ideális helyeken szereztünk labdát, azonban időnként túl nagyok voltak a csapatrészek közti távolságok, erre jobban kell figyelni. Támadásban jól használtuk ki a pálya szélességét, sok támadás befejezést tudtunk gyakorolni. A támadóharmadban gyorsabb döntések kellenek, és a helyzeteket nagyobb százalékban kell majd a jövőben értékesítenünk! A technikai hibák száma csökkent az elmúlt két mérkőzéshez képest, de ebben is tovább kell javulni!

Szerző: KTE/kteakademia.hu