Négy csapatunk is egyszerre játszik itthon

Hazai meccsekkel folytatódik a bajnokság.

A KTE LA korosztályos csapatai ezen a hétvégén sem unatkoznak, folytatódik a bajnoki meccsdömping. Aki megnézné a fiatalokat, annak kifejezetten kedvező a sorsolás, hiszen négy korosztályunk is itthon lép pályára, ráadásul egymás után, illetve egyidőben lesznek a meccsek szombaton.

U19: ZTE – KTE LA, 13:00

Bár Lóczi Péter csapata elveszítette veretlenségét Székesfehérváron, az U19-es fiatalok így is büszkék lehetnek magukra, hiszen kifejezetten jól szerepelnek. Pláne annak tükrében, hogy két hét most igen sűrűre sikerült számukra, hiszen hétközi fordulókon is helyt kellett állniuk. Ez lesz ráadásul a harmadik idegenbeli meccs ebben a periódusban, egy számunkra közvetlen rivális ellenében.

U17, U16: KTE LA – Paks, 10:00 és 12:00

Az U17-es együttest az ág is húzza lassan, hiszen Pécsen bár nagyot küzdöttek és vezettek is, a sok hiányzót megérezte az együttes a végére. Most sem lesz könnyű dolguk, hiszen az éllovas Paks ellen kellene megtörni a rossz szériát. Az U16 is egy dobogón álló ellenfelet fogadhat, ám ők zsinórban három siker után nagyobb önbizalommal várhatják a fordulót.

U15, U14: KTE LA – Vasas, 10:00 és 12:00

Az U15 bár játékban egyre ígéretsebben teljesít, egyelőre továbbra is első pontjaira hajt. Hazai pályán ez egy olyan meccs lehet, melyen akár át lehet szakítani a gátat, hiszen a Vasas jelenleg a 10. helyen áll. Az U14-es korosztályban az angyalföldiek a dobogósokat üldözik, kecskeméti szempontból az első hazai siker a tét.

Szerző: KTE/kteakademia.hu