Négy akadémistánk vett részt edzéslátogatáson Tiszakécskén

Szabó, Hirman, Vágó és Kovács kapott lehetőséget. 

Kedden honlapunkon is beszámoltunk róla, hogy akadémiánk háromoldalú együttműködést kötött a Kecskeméti TE és a Duna Aszfalt TVSE felnőtt csapataival. Ez máris érvényesült a gyakorlatban is, hiszen a már lila-fehérben is bemutatkozó fiatalok az NBII-es csapatnál is részt vehettek egy tréningen.

A csütörtöki edzésen egy 2x30 perces egymás közti játékon vett részt négy KTE LA növendék, név szerint Kovács Dániel, Vágó Gábor, Hirman Kristóf és Szabó Gergő, akik közül utóbbi három már a KTE felnőtt csapatában is bemutatkozhatott. Az edzés élményeit Vágó Gábor foglalta össze:

„Meglepődtünk azon, hogy ilyen nagy lehetőséget kaptunk, de mindannyian örültünk neki természetesen. Az első pillanattól kedvesen és befogadóan bánt velünk a stáb és a játékosok. Edzés előtt megmutatták a létesítményt, illetve a különböző eszközöket, az edzés után volt szerencsénk kipróbálni a krioszaunát is, ami a meccs utáni regenerációt segítette. Az edzés 2x30 perces játékból állt, szerintem mindenki kihozta magából a maximumot. Más az iram természetesen, jó érzés volt rutinos játékosok mellett játszani. Reméljük, lesz még ilyenre lehetőségünk a jövőben is!”

Szabó Gergő, Vágó Gábor, Kovács Dániel és Hirman Kristóf

Szerző: KTE/kteakademia.hu