Nagy sikere van a tehetséggondozó tábornak is

Sok ügyes gyereket ismerhettünk meg.

Idén nyáron a klasszikus nyári táboraink mellett edzőink első alkalommal tartanak tehetséggondozó táborokat, melyek célja az, hogy megismerjük a vármegye és a régió tehetségeit, további fejlődési lehetőséget biztosítva számukra.

A foglalkozások klimatizált sátor csarnokunkban zajlanak a Széktói Stadionban, így a gyerekek koncentrációját nem csökkenti a hatalmas kánikula sem, emellett a frissítő masszázst is kipróbálhatták a fiatalok a különböző edzésprogramok mellett.

– Először szerveztük meg tehetséggondozó táborunkat, és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, a gyerekek rendkívül kellemes meglepetést okoztak lelkesedésükkel és fogékonyságukkal. Délelőtt a labdás egyéni foglalkozásokon van a hangsúly, de délután már a kisjátékoké a főszerep. Csak gratulálni tudok minden edző kollégámnak, akik más egyesületekben foglalkoztak eddig velük. Az U7-es korosztályban nagyon sok olyan tehetséget ismertünk meg, akiket szívesen látnánk majd a KTE családban is idővel, de az U9-es korosztályban is motiváltan és nagy intenzitással edző gyerekekkel találkoztunk. Különböző egyéb programokkal próbáljuk színesíteni a tábort az edzések mellett, hetente egyszer edzőmérkőzést is szervezünk. Ezen a héten az első turnussal foglalkoztunk, de jövő héten is szép létszámmal folytatódik majd a program a második csoporttal. Zárásként a két turnus legügyesebb játékosaival a Ferencváros ellen állunk ki egy edzőmeccsre augusztus 2-án – mondta Fűkő Péter, a KTE LA edzője.

Szerző: KTE/kteakademia.hu