Motiváltak és fegyelmezettek voltak a gyerekek

Bozsikon jártak.

A KTE LA három korosztályos csapata, az U11, az U10 és az U9 is kiemelt Bozsik tornán vett részt hétvégén. Ellenfelük a Békéscsaba, a Szeged és a Szolnok volt.

Rádi Zsolt (U9): – Vasárnap Algyőn voltunk Kiemelt Bozsik tornán, amit a Szeged csapata rendezett. Nagyszerűen játszottunk, látványos támadásokat vezettünk, sokat passzoltunk. Több kiemelkedő teljesítmény volt a csapaton belül. Új, szokatlan összeállításban és posztokon szerepeltek leginkább a srácok, ahol többé kevésbé megállták a helyüket. A kapott gólok nagyrésze egyéni hibákból, lemaradásokból adódott, amiken edzéseken javítunk. Motiváltan, taktikailag fegyelmezetten fociztunk. Gratulálunk mindenki teljesítményéhez és hozzáállásához!

Fűkő Péter (U10): – A gyerekek megpróbálták megcsinálni a mérkőzés előtt kért technikai és taktikai elemeket. Voltak hibák, voltak rossz döntések, helyzetmegoldások, amit ha kijavítunk, még több pozitív pillanatokat élhetünk át a meccseken. Emellett viszont voltak nagyon szép jelenetek, illetve voltak jó teljesítmények a csapaton belül, ami bíztató. Csak így tovább!

Filus Gábor (U11): – A gyerekek már az első meccsen nagyon koncentráltan, nagy intenzitással futballoztak. Remek labdakihozatalok után széleken felépített támadásokat vezettünk, melyeket gólokkal tudtunk befejezni. Labdavesztés után azonnali visszatámadásból nagyon sok labdát szereztünk a pálya minden területén. A gyerekeknek csak gratulálni tudok a hozzáálláshoz és a pályán nyújtott teljesítményhez.

Szerző: KTE/kteakademia.hu