Minden pontot otthon tartott a Nyíregyháza

Kihasználta ellenfelünk fizikális előnyét.

A KTE LA U15 és U14 szombaton a Nyíregyháza vendége volt az élvonalbeli bajnokságban. A házigazdák kihasználták, hogy fizikálisan erősebb csapatokkal rendelkeznek, s minden pontot otthon tartottak.

U15: Nyíregyháza – KTE LA 4-1 (2-0)

U15 I. osztály, 18. forduló

KTE: Petró – Vincze, Szekeres, Ruzsa, Benke – Fekete, Kovács P., Átrok (Mahler 57.) – Bálint (Erhardt 63.), Horváth, Karsai (Gondi 63.)

Gól: Varga (2., 5., 46.), Lestál (66.) ill. Fekete (77.)

Szabó Tibor: Mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Nyíregyházának, de egyik kapu előtt sem tudtunk mit kezdeni ellenfelünk fizikai fölényével. A helyzetiket jobban értékesítve, megérdemelten nyertek.

U14: Nyíregyháza – KTE LA 3-0 (2-0)

U14 I. osztály, 18. forduló

KTE: Makádi (Győri 41.) – Tóth L., Jócsák, Nagy K., Nagy B. (Visinka 55.) – Hajnal, Balis (Horváth 46.), Farkas – Tóth B., Kárpáti (Mányoki 55.), Balla (Szabados 65.).

Gól: Ádámszki (6.), Turóczi (38.), Kerezsi (47.)

Paksi Péter: Ezt a mérkőzést már a hét közepén elveszítettük, a múlt heti győztes csapatból 6 játékos hiányzott betegség és sérülés miatt. Akik pályán voltak, becsülettel küzdöttek, de nem sikerült egy-két kivétellel átlagon felüli játékot nyújtaniuk. Támadójátékunkban nem volt kellő átütőerő, a kapott gólokat egyéni hibák előzték meg.

Szerző: KTE/kteakademia.hu