Minden megtesz az éremért az U19

Eredmények. 

A KTE LA U19 győzelmével újabb lépést tett az éremszerzés felé, a fiatalok ezúttal a Nyíregyházát verték meg. Az U16 és az U14 is újabb pontot, pontokat szerzett. 

U19: Nyíregyháza – KTE LA 0-2 (0-1)

U19 Alap csoport, 20. forduló

KTE: Péter – Horváth A., Keindl, Ladányi, Varga M., Balis, Kárpáti, Tóth L., Balla, Varga B., Fodor. Csere: Béleczki, Virágh, Várszegi.

Gól: Tóth L. (34.), Horváth A. (65.)

Lóczi Péter: – Tompán kezdtünk, nem találtuk a játékunkat, kapkodtunk és sokat hibáztunk. A 25. percig tartott ez az állapot, utána fokozatosan vettük át az irányítást, feljavultunk és két szép gólt szerezve, magabiztos és megérdemelt győzelmet arattunk. Célunk továbbra is az éremszerzés, két mérkőzésünk van még hátra, mindent megteszünk érte.

U16: KTE LA – Szeged-Csanád GA 0-0 (0-0)

U16 Alap csoport, 19. forduló

KTE: Sólya – Hoffman, Vincze, Hegedűs, Balogh, Fürj, Köblös, Révész, Jozic, Tóth F., Szlovák. Csere: Túri, Kenderes, Supka, Kaldenecker.

Benke József: – A forduló előtt a tabellát vezető Szegedet fogadtuk. Mindkét csapat védelme nagyszerűen működött, támadásokban gyorsabban kellett volna játszanunk. Helyzetek többnyire rögzített szituációk után alakultak ki, de ezek kimaradtak. Megérdemelte az egy pontot a két együttes, a küzdőszellem miatt mindenképpen jár a dicséret.

U14: KTE LA – BVSC 3-0 (2-0)

U14 Alap (kelet), 23. forduló

KTE: Endre – Polgár, Rau, Csizmadia, Szenczy, Fricz, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Eiler. Csere: Nyerges M., Nyerges Mi., Sápri, Kocsis, Nyerges Cs.

Gól: Turóczy (25.), Deák (40., 44.)

Dócs Dániel: – Egész mérkőzésen magas labdabirtoklási arányban fociztunk, de az első félidőben sok pontatlansággal játszottunk, főleg a támadó harmadban. A párharcokat is elveszítettük, a BVSC jól védekezett. Amikor tudtunk ritmust váltani és lendületes, gyors támadásokat vezetni, akkor tudtunk zavart teremteni ellenfelünk védekezésében, így a félidő legvégén meg is dupláztuk az előnyünk. A második félidő legelején, egy szép támadás után megszereztük a harmadik gólunkat. Deák Gábor, Turóczy Gergő és Paor-Smolcz Csanád voltak csapatunk legjobbjai.t 

Szerző: KTE/kteakademia.hu