Minden csapatunk bajnokit játszik szombaton

Hárman itthon, négyen idegenben.

Zsúfolt szombat elé néz akadémiánk, hiszen minden korosztályos csapatunk bajnoki mérkőzésre készül. Hárman hazai pályán, négyen idegenben szállnak harcba a pontokért.

U19: KTE LA – Békéscsaba, 10:00 (Széktói műfű)

Legutóbb Vácon játszott döntetlent Lóczi Péter együttese, most a közvetlen rivális Békéscsabát fogadják, mely utolsó négy meccséből hármat elveszített. A mieink sincsenek jó formában, így mindkét együttes számára fontos lenne a három pont.

U17, U16: Békéscsaba – KTE LA, 12:00 és 10:00

Az U17 számára itt az újabb alkalom, hogy kicsit elinduljanak felfelé, hiszen győzelmükkel biztosan megelőznék a csabaiakat. Az U16 a dobogóért zajló csatában erősítené meg a helyét, nekik egy középmezőnyhöz tartozó csapat otthonában kell pályára lépniük.

U15, U14: PMFC – KTE LA 12:00 és 14:00

Mindkét csapatunk egy vereség után gyűjtögetné a pontokat, erre papírforma alapján az U14-nek van több esélye, ott a pécsiek előtt állunk a tabellán, az U15-ös bajnokságban azonban a baranyaiak harcban vannak a dobogóért is.

U13, U12: KTE LA – Békéscsabai UFC, 13:30 és 12:00 (SZIK)

Az U13 még veretlen a bajnokságban, és a még pont nélküli UFC ellen nagy meglepetés lenne, ha ez a sorozat megszakadna. Az U12-es korosztályban is hasonlóak az erőviszonyok.

Szerző: KTE/kteakademia.hu