Menetel az U19 és az U16, ikszelt az U17

Bajnokik. 

A KTE LA U19, U17 és U16 is jó eredményeket ért el a saját ligájában. Az U19 az országos B, míg az U16 és az U17 a C-csoportban gyarapította pontjai számát.

U19: KTE LA – Kisvárda 3-0 (2-0)

U19 B-csoport, 4. forduló

KTE: Cseh – Kuchta, Győri Á., Horváth, Vörös – Szamosi, Miskolczi – Jakó, Kovács, Bellák – Győri B.

Csere: Ádelhardt, Haász, Nagy L., Marsa, Huszka.

Gól: Jakó (8.), Bellák (29.), Győri B. (46.)

Lóczi Péter: Végig uraltuk a mérkőzést, így megérdemelten szereztük meg a pontokat. Külön öröm, hogy nem kaptunk gólt. Jó szériában vagyunk, de ezért sokat is tesznek a srácok, minden edzésen és mérkőzésen 100 százalékon dolgoznak. Jó úton járnak a felnőtt futball felé.

A mérkőzés legjobbja: Győri Benjámin

U17: Kaposvár – KTE LA 0-0 (0-0)

U17 C-csoport, 4. forduló

KTE: Kőrösi – Benke, Szekeres, Tóth, Ruzsa – Bálint, Kajtár – Balis, Kónya, Szabó B. – Karsai.

Csere: Ladics

Paksi Péter: Rossz talajú pályán, a hazaiak durva játéka ellenére is fegyelmezetten és szervezetten játszottunk. Helyzeteket egyik csapat sem tudott kialakítani, ezért a minimális célunkat, hogy pontot szerezzünk, teljesítettük.

A mérkőzés legjobbja: Szekeres Péter

U16: ZTE – KTE LA 1-3 (0-0)

U16 C-csoport, 4. forduló

KTE: Győri – Balla, Jánosik, Tóth, Horváth – Fodor, Varga – Kárpáti, Balis, Varga – Várszegi.

Csere: Péter, Sebestyén, Gyapjas, Ladics, Jócsák.

Gól: Szindekovics (48.) ill. Várszegi (69.), Balla (71.), Varga B. (92.)

Kiállítva: Szabó (62. – ZTE)

Benke József: Ismét egy hosszú utazás és egy nehéz mérkőzés. Az őszi meccsből kiindulva, megpróbáltuk letámadni ellenfelünket a mérkőzés elején. Ez nem nagyon jött be, és könnyedén átjátszották az első védelmi vonalunkat, majd mélységi indításokkal próbáltak a védelmünk mögé kerülni. Ezek az indítások nem sok veszélyt jelentettek a kapunkra. Mi a széleken próbáltuk megbontani ellenfelünk védelmét, többször sikerült is, de vagy pontatlanok voltak a beadások és a befejezések, vagy a hazai védők tisztázni tudtak. A második félidő elején egy elkerülhető gólt kaptunk. Próbáltunk nagyobb sebességre kapcsolni, ezáltal több szabálytalanság történt, és ellenfelünk emberhátrányba került. Ezt az emberelőnyt gyorsan gólokra tudtuk váltani, majd a hosszabbításban lezártuk a találkozót.

A mérkőzés legjobbja: Balla Dániel

Szerző: KTE/kteakademia.hu