Megvan az U14 első győzelme, egyelőre keresi játékát az U15

Paksi Péterék nyertek, Csima Gyuláék kikaptak.

A második fordulót rendezték az U15-ös és U14-es élvonalban, ahol csapataink a DVTK vendégei voltak. Az U14 először nyert, míg az U15 pont nélkül maradt.

AZ U15 egyelőre keresi tavaszi formáját (archív fotó)

Az idősebbek meccsén sokáig úgy tűnt, hogy nem bírnak egymással a felek. Amikor már mindenki kezdte volna elkönyvelni, hogy nem születik gól, akkor a diósgyőriek megvillantak, Kollár ráadásul duplával foszlatta szét a kecskeméti reményeket.

Az U14 első győzelmét ünnepelhette a régiós bajnokságból kilépve, ehhez a friss szerzemények is hozzátették a magukét. Szűk felóra elteltével szereztük meg a vezetést, amire ugyan még a diósgyőrieknek volt válasza, de fordulás után már megérdemelten harcoltuk ki a sikert.

U15: DVTK – KTE LA 2-0 (0-0)

U15 I. osztály, 2. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Gondi, Ruzsa, Kónya – Erhardt – Vincze, Horváth, Átrok, Mahler (Szekeres 70.) – Karsai (Bálint 41.).

Gól: Kollár (77., 79.)

Csima Gyula: Picit javult a játékunk, viszont a helyzetkihasználásunk még mindig nem az igazi, sokat hibáztunk el most is. Az is tény, hogy némileg visszaesett a csapat játéka a tavaszhoz képest. Tompák vagyunk, hiányzik a kellő dinamika, ebben mindenképpen javulnunk kell.

U14: DVTK – KTE LA 1-3 (1-1)

U14 I. osztály, 2. forduló

KTE: Makádi – Tóth L., Nagy K., Szűcs, Tóth B. – Hajnal, Farkas P. – Fodor, Illyés (Visinka 77.), Balla (Jócsák 73.) – Kárpáti (Nagy Á. 64.).

Gól: Bodnár (30.) ill. Kárpáti (28.), Nagy K. (46.), Nagy Á. (67.)

Paksi Péter: Tanultunk az első forduló hibáiból, mely után szerkezetet is váltottunk. Három új játékos is bemutatkozhatott a csapatban, de a sikerhez kellett az is, hogy sokkal stabilabban futballozzunk. Úgy gondolom, hogy a DVTK-nak egy percig sem volt győzelmi esélye, ami dicséri a csapatot.

Szerző: KTE/kteakademia.hu