Megvan az U12 első sikere, veretlenek maradtunk

Sikeres hétvégénk volt.

Kitűnő hétvégén van túl a PRE Akadémia szekció, hiszen mind a négy csapatunk pontokat szerzett. Az U12 első sikerének örült, de nyert az U15 és az U14 is.

U15: Békéscsaba – KTE LA 4-5 (1-5)

U15 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Hajnal – Fürj, Iványi, Hegedűs, Révész, Simon, Serfőző, Nagy Á., Méhes, Supka, Köblös.

Csere: Katona, Balogh, Kenderes, Keresztes.

Gólszerzőink: Révész 2, Méhes, Serfőző, Supka

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben kiváló teljesítményt nyújtottunk, működött, amit elterveztünk, nagyon jól fociztunk, hatékonyak voltunk. A második félidőben katasztrofális teljesítményt nyújtottunk, súlyos hibákat vétettünk védekezésben, szétesett a játékunk. Így is adottak voltak a lehetőségeink, többször lezárhattuk volna a mérkőzést, azonban ezt nem tettük meg, mert elvesztettük az önbizalmunkat. A két ellentétes félidő után örülünk a végül kínkeservesen megszerzett három pontnak. A csapat legjobbja ezúttal Méhes Kristóf volt.

U14: KTE LA – Eger 6-0 (3-0)

U14 Alap csoport (Kelet), 5. forduló

KTE: Németi – Csorba, Filus, Kristóf, Horváth, Király, Baranyi, Kaldenecker, Czéh, Lőrincz, Gulyás.

Csere: Lázár, Lippai, Hegedűs, Németh.

Gól: Kaldenecker, Király, Lippai, Csorba, Németh.

Csima Gyula: – Különböző okok miatt rengeteg hiányzónk volt, ez meghatározta a csapat játékát. Sok technikai és a taktikai hibát vétettünk, főleg a második félidőben akadt komoly gondunk a védekezéssel, de kapusunk jó teljesítménye megakadályozta, hogy szorosabb legyen az eredmény. Helyzetkihasználásunk sem volt most tökéletes. A mérkőzés legjobbja Csorba Olivér volt.

U13: KTE LA – Szeged-Csanád GA 1-1

U13 Dél-Kelet, 5. forduló

KTE: Endre – Nyerges M., Nyerges Cs., Riczu, Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Nyerges M., Kerekes, Meggyesi, Kovács K., Mészáros, Szenczy, Sápi, Bencze.

Gólszerzőnk: Paor-Smolcz

Dócs Dániel: – Két nagyon hasonló erőkből álló csapat találkozott egymással. Nagyon jó iramban és pontos passzokkal kezdtünk a mérkőzést. Ennek eredménye lett a gól, de előtte már két kapufát is lőttünk, akár több góllal is vezethettünk volna. Az első 20 percben könnyen és gyorsan jutottunk át az ellenfelünk térfelére. Sajnos egy figyelmetlenségünket kihasználva a Szeged egyenlített a harmadik harmadban. Az utolsó 20 perc miatt van bennem egy kis csalódottság. Rengeteg hibával, pontatlanul, kevés futással játszottunk. Kapusunknak köszönhetjük, hogy nem változott már az eredmény.

U12: KTE LA – Szeged-Csanád GA 4-1

U12 Dél-Kelet, 5. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Ónodi, Kriskó, Nagymihály G., Takács, Szabó M., Czibók.

Csere: Tapodi, Ábrahám, Berta, Bagi, Arany, Csutak, Madarász, Csóka, Kiss.

Gólszerzőink: Czibók 3, Kriskó ill. Kránicz

Verebélyi Gábor: – Nagy melót tettünk a mérkőzésbe, egész héten koncentráltan készültünk rá. A labdakihozatalból tengelyben való támadásfelépítésen volt a hangsúly, és nagyon örülök neki, hogy ebből gólt is tudtunk szerezni, ráadásul úgy, hogy ellenfél játékos nem is ért a labdához. Hátrányból tudtunk fordítani és három játékos is gólt tudott rúgni, ami nagy lökést kell, hogy adjon nekünk ebben a nehéz bajnokságban. Igazi csapatmunka volt, mindenki azt csinálta amit az öltözőben megbeszéltünk. Kiemelném Takács Máté, Kárász Bence és Czibók Dávid játékát, akik nagyon sokat tettek azért, hogy megszerezzük első győzelmünket. Gratulálok a csapatnak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu