Megválasztottuk szeptember legjobbjait

Minden edző szavazott.

Ebben a szezonban egy új rovatot indítunk útjára, melyben a KTE LA korosztályos edzőit kérjük fel arra, válasszák meg csapatuk legjobbját az adott hónapban nyújtott teljesítménye alapján. A sort augusztus és szeptember összevont teljesítményeivel indítottuk el.

Kuchta Benedek

U19: Kuchta Benedek

Lóczi Péter értékelése: - Kimagasló védő munkája és alázatos hozzáállása miatt megérdemli a kiemelést. Gyorsasága, szerelőkészsége, mentalitása kiemelkedik a mezőnyből.

U17: Bálint Máté

Paksi Péter értékelése: - Fegyelmezett, minden edzésen itt van, figyel az edzőjére, játékával példát mutat a többieknek. Gólt is szerzett már, emellett kimagasló a futómennyisége és a védőmunkája.

U16: Nagy Bence

Benke József értékelése: - Bence minden mérkőzésen a maximumot nyújtotta, rendkívül dinamikus játéka gólokban, gólpasszokban, rögzített szituációk kiharcolásában mutatkozott meg. Mellette a védekezésben is kivette a részét. Gratulálunk, csak így tovább!

U15: Sódar Gellért

Torbavecz Tamás értékelése: - Sódar Gellért a hónap legjobb játékosa, mert minden edzésen és mérkőzésen kiváló mentalitással dolgozott, mindig jobb és jobb akar lenni, soha nem elégszik meg. Emellett szerény és céltudatos. Így tovább!

U14: Simon Bálint

Csima Gyula értékelése: - Napról napra próbálja kihozni magából a maximumot, ha hibázik is, nem ezzel foglalkozik, hanem megy és futballozik tovább. Nem kell noszogatni, nem kell rászólni, nagyon pozitív srác.

Nagy Bence

U13: Czéh Barnabás

Dócs Dániel értékelése: - A legkiegyensúlyozottabb teljesítményt ő nyújtotta az elmúlt két hónapban, ezért választanám őt. Minden meccsen alázatosan, kiemelkedően futballozott. Sokat dolgozik a középpályán, még ha nem is mindig a leglátványosabb, de a leghasznosabb, az egészen biztos.

U12: Paor-Smolcz Csanád

Verebélyi Gábor értkelése: - Csanád a nyáron érkezett hozzánk, az első naptól kezdve nagyon keményen és koncentráltan dolgozik. Technikás, jó futballista, komoly ambíciókkal felszerelkezve. A mérkőzéseken és az edzéseken nyújtott hozzáállása alapján megkapta a csapatkapitányi karszalagot is.

U11: Madarász Ruben

Pelikán István értékelése: - Ruben a nyáron igazolt az akadémiára, az elmúlt két hónapban folyamatosan egyre jobb formába lendült. Kommunikatív, ha valamit nem ért a taktikai feladatokból bátran megmondja, hogy ez számára nem érthető. Minden tornán új oldalát mutatta meg. Nem ijed meg az új kihívásoktól és feladatoktól, ha számára idegen poszton kell játszania. Mindenhol a legjobbját próbálja nyújtani. Technikás, jól cselező játékos, aki a társait is önzetlenül kiszolgálja.

U10: Nagy Dániel

Filus Gábor értékelése: - Az edzéseken mutatott munkája és hozzáállása példamutató. Mérkőzéseken egyénileg, illetve csapatemberként is hozzátesz a sikerekhez.

U9: Papp Barnabás

Fűkő Péter értékelése: - Legtöbbször a mérkőzéseken a kaput védi. Fegyelmezett, mentálisan egyre erősebb, a csapatot irányítja hátulról. Technikailag is folyamatosan fejlődik, az edzéseken is majdnem mindig ott van.

U8: Puskás Barnabás

Rádi Zsolt értékelése: - Az egyik legszorgalmasabb U8-as játékos. A legjobb edzéslátogatottság a nevéhez fűződik. Harcias, gólerős csatár. Csapatjátékos, de szép gólokat szerez egyéni megoldásokból is. Ha kell, utolsó emberként is szerel.

U7: Mátis Nikolasz

Kovács Tamás értékelése: - Rendszeresen ott van edzéseken, nagyon fegyelmezett, motivált, támadásban és védekezésben is nagyon hasznos. Egyéni játékban ügyes, emellett önzetlen, társait is játékba hozza.

Szerző: KTE/kteakademia.hu