Megválasztottuk október hónap legjobbjait

Az edzők döntöttek.

Szeptemberhez hasonlóan október legjobbjait is megválasztottuk az utánpótlásban. Ahogy legutóbb, úgy most is a korosztályos edzők dönthettek.

Győri Ábel

U19: Győri Ábel

Lóczi Péter: – Októberben két gólt is szerzett, védőként ez dicséretes, illetve számtalan szerelése, mentése volt, a védelem vezéreként játszott. Nagyon jó formában edzett és játszott egész hónapban, mentalitása és győzni akarása példaértékű.

U17: Gondi Károly

Paksi Péter: – Fegyelmezett és jó játékot nyújtott, taktikailag sokat fejlődött. Az edzéseken való részvétele is hibátlan.

U16: Fodor Tamás

Benke József: – Egész hónapban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, a mérkőzéseken és az edzéseken is. Rengeteget dolgozik a meccseken, szervezi a támadásokat és a védekezésből is kiveszi a részét, valamint gólt is szerzett.

U15: Bodnár Ábel

Torbavecz Tamás: – Az októberi meccseken kiegyensúlyozottan teljesített Ábel, a Kaposvár ellen pedig kiemelkedett védőmunkája.

U14: Veres Árpád

Csima Gyula: – Ugyanazt tudom elmondani róla, amit legutóbb. Nagyszerű az edzésmunkája, a pályán és a pályán kívül sincs vele semmi gond. Folyamatosan jó teljesítményt nyújt, kitűnően szervezi a játékot, amihez gólokkal, helyzetek kialakításával járul hozzá. Jó irányba tartó srácról van szó.

Gondi Károly

U13: Mező Maxim

Dócs Dániel: – Egész hónapban kiegyensúlyozott volt a játéka. A hozzáállása példaértékű, minden idejét a focinak, illetve a tanulásnak szenteli. Habár támadó játékos, a pályán védekező munkája is kiemelkedő.

U12: Nyerges Milán

Verebélyi Gábor: – Minden edzésen és minden mérkőzésen a maximumot hozza ki magából. A meccseken jól irányítja a csapatot, sok labdát szerez és jól helyezkedik.

U11: Eiler Tamás

Pelikán István: – Eleve egy évvel fiatalabbként szerepel nálunk, általában középpályás, de feltalálja magát több poszton is. Kiemelkedő technikai tudás, jó ritmusú labdavezetés, nagy térlátás, cselező készség és jó passzok jellemzik. Nagyon jól lát a pályán és érzi az üres területeket, ahol csapattársait jó passzaival meg tudja játszani. Játékolvasási készsége miatt el tudja kerülni a párharcokat. Dinamikus, labdabiztos játékosa a csapatnak, aki nagyon jól tör be az üres területekbe az ellenfél mögé. Az elmúlt mérkőzésen többször a jól teljesítő játékosok között volt.

U10: Bertus Lóránt

Filus Gábor: – Kitűnő edzésmunka jellemezi, melyet koncentráltan végez. Az egyéni és a csapat feladatok során is a maximumra törekszik.

U9: Paor-Smolcz József

Fűkő Péter: – Magas intenzitással, hatalmas energiával, elszántan edz. Így is veti bele magát a meccsekbe szinte minden alkalommal. Példamutató a magatartása és a mentalitása.

U8: Tóth Botond

Rádi Zsolt: – Remek teljesítményt nyújt edzéseken és mérkőzéseken egyaránt. Védekezésben és támadásban is aktív. Több poszton is bevethető, nagyon fegyelmezett. Szorgalma kiváló, rendszeresen jár edzésre.

U7: Kovács Marcell

Kovács Tamás: – Marci szorgalmas, motivált, minden edzésen ott van, emellett folyamatosan jó teljesítményt nyújt egyéni és csapatjátékban egyaránt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu