Megtartotta évzáróját a KTE Labdarúgó Akadémia

Véget ért az akadémisták számára is az év. 

Csütörtökön a Hírös Rendezvényházban tartotta meg évzáró ünnepségét a KTE LA. A rendezvényen akadémiánk díjazta a legjobb egyéni teljesítményt nyújtó játékosait, a vezetés egyben röviden értékelt is. 

Az eseményt Szabó Tibor és Telek Zoltán nyitották meg, utóbbi értékelésében elmondta, a következő szezonban is folytatódnak a fejlesztések a Széktói Stadionban, hiszen a 2-es és 3-as pálya megújul, illetve a Tó Hotel felújítása is egy középtávú távú projekt, mely az akadémisták új otthona lehet majd a jövőben. Szabó Tibor ezt követően a csapatok őszi teljesítményét értékelte röviden, majd az egyéni díjak átadása következett. A korábbi gyakorlatnak megfelelően, idén is minden korosztályból egy játékos kapott díjat, illetve két különdíjat is átadtuk. A Tasnádi-díjat a legjobb kapusnak, a Talentum Díjat az akadémia legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó futballistája kapja minden decemberben.

Egyéni díjak:

Talentum Díj: Major Szabolcs (U16)

Tasnádi-díj: Cseh Balázs (U16)

U19: Vágó Gábor Richárd

U17: Száhl Péter

U16: Bodor Zoltán

U15: Gyarmati Ferenc

U14: Kónya Richárd

U13: Fodor Tamás Bence

U12: Gyapjas Botond

U11: Kenderes Máté

U10: Baranyi Dominik

U9: Bódog János

U8: Nagymihály Áron

U7: Némedi Bátor Ábel

A köszöntéseket egy látványos lézershow követte, majd az akadémia vezetése egy kis aprósággal lepte meg a gyerekeket az ünnepek előtt. A 2018-as esztendő ezzel csapataink számára véget ért, a januári felkészülésig pihenőjüket töltik a fiatalok is. 

További képek facebook oldalunkon!

Szerző: KTE/kteakademia.hu