Megtartotta dobogós helyét az U16, kikapott az U17

A Gyirmót volt az ellenfél.

A KTE LA U17 és U16 ezúttal a Gyirmótot fogadta hazai környezetben. Az idősebbek ugyan gyorsan vezetést szereztek, majd teljesen nyílt meccset játszottak a vendégekkel, de a második félidő közepén négy perc alatt két gólt kaptak, amivel eldőlt a találkozó. Az U16 továbbra is tartja a dobogót, korai vezetésüket az utolsó húsz percben biztosították be.

U17: KTE LA – Gyirmót 1-4 (1-1)

U17 II. osztály, 14. forduló

KTE: Cseh – Győrfi, Dénes, Bányai, Vörös – Bodor Z., Hatvani (Kovács 77.), Csúri – Nagy (Bellák 77.), Huszka, Molnár (Györgye 61.).

Gól: Huszka (6.) ill. Szabó B. (13., 66.), Szabó K. (62.), Kárpáti (87.)

Széchenyi Márton: Hétről hétre csak ismételni tudom magam. Dolgozunk azon, hogy gólokat szerezzünk, de a futball ilyen szempontból kegyetlen, ha mi nem rúgjuk be a ziccert, akkor berúgják a túloldalon. A mérkőzés fordulópontja az volt, hogy a második félidő elején öt méterről sem sikerült gólt szereznünk a kapussal szemben, majd ezt követően kapitálisat hibáztunk hátul, így az ellenfél támadója az üres kapuba guríthatott, ezzel lett 1-2 az állás. Onnantól kinyíltunk, de a csapat hozzáállást csak dicsérni tudom.

U16: KTE LA – Gyirmót 3-1 (1-0)

U16 II. osztály, 14. forduló

KTE: Ásós – Győri, Szél, Horváth, Szamosi – Bogdán (Angyal 58.), Heidrich – Pető (Kiss 72.), Szalai (Marsa 88.), Ádelhardt – Gyarmati.

Gól: Gyarmati (23.), Pető (71.), Győri (73.) ill. Milos (83.)

Kiállítva: Szél (82.)

Bódi Attila: Nagyon fontos mérkőzésen, magabiztosan gyűjtöttük be a pontokat. Erős ellenféllel találkoztunk, a Gyirmót ezt megelőzően 4 meccsen 19 gólt szerzett, nagy fegyvertény, hogy mi a kapunkat csak 1-szer tudták bevenni. Ez a szervezettségünket is mutatja, ami megnyugtató alapot ad ahhoz, hogy tovább tudjuk fejleszteni a játékunkat. Nem játszottunk igazán jól, de pont ez adja az igazi értékét ennek a győzelemnek.

Szerző: KTE/kteakademia.hu