Megnyerte az SC Hírös-Ép Kupát az U7

Az U8-as korosztály 6. helyen zárt.

Legkisebb korosztályaink az SC Hírös-Ép által szervezett tornán léptek pályára hétvégén. Kovács Tamás csapatai szépen szerepeltek, hiszen az U7 az első helyet szerezte meg veretlen teljesítménnyel, míg az U8 a 6. helyen végzett.

Mindkét korcsoportban 8-8 csapat küzdött 2 csoportban a végső sikerért, a 7 éveseknél keresztjáték, a 8 éveseknél a csoportmeccsek után következtek a helyosztók.

Az U7-es szereplést így értékelte Kovács Tamás:

„A legkisebbek az egész tornán nagyon nagy akarattal, remek küzdőszellemben játszottak. Két győzelem és egy döntetlen után a csoport élén végeztek, majd a döntőbe jutásért játszott mérkőzést is sikerült megnyerniük. Az aranyéremért vívott mérkőzésen a MOL Fehérvár FC volt ellenfelünk, ami a csoportmérkőzésünk visszavágója volt. Nagy küzdelemben ismét sikerült legyőznünk ellenfelünket, ezzel sikerült elhódítanunk a kupát. Ilyes Benedek a torna válogatottjába is bekerült.”

Csapattagok: Ilyés Benedek, Gyenes Gergő, Gyenes Benett, Papp Barnabás

Az U8-as szereplést így foglalta össze Kovács Tamás:

„U8-as csapatunkban több hiányzónk is volt, emiatt korlátozottak voltak a variációs lehetőségeink. Első mérkőzésünkön bátortalanul kezdtünk, ellenfelünk kétgólos előnyre tett szert, ezután hiába tettünk meg mindent az egyenlítésért, csak a szépítés sikerült. A következő találkozónkon javítottunk, bár bosszantó gólokat kaptunk. Az utolsó csoportmérkőzésünkön egy nagyon jó Szegeddel találkoztunk, ahol nagyot küzdöttünk, de nyernünk nem sikerült, így a harmadik helyen végeztünk. Az ötödik helyért zajló mérkőzés döntetlennel zárult, a büntetőrúgásoknál a Vác jobbnak bizonyult. A srácok hozzáállásával elégedett voltam, a labdakihozataloknál sokszor labdát veszítettünk, ebben fejlődnünk kell.”

Csapattagok: Czéh Kamilla, Farkas Zétény, Bódog Benett, Szőke Marcell, Kovács Áron, Szuetta Bános, Scheiner Zsombor, Tóth Gergő

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu