Megnyerte a megyei futsal döntőt az U13, negyedik az U19

Kecskeméti házidöntőt rendeztek. 

Az MLSZ BKMI által szervezett megyei futsal tornák két korosztályban is véget értek, az U13-as fináléban a KTE LA végzett az első helyen, míg az U19 negyedik helyen zárt.

 

Az U13-as korosztály élménydús napon van túl, hiszen Bódi Attila csapata nyerte meg a megyei döntőt. Bár a bajai torna egy UFC elleni 4-2-es vereséggel indult, innentől már lendületbe került a KTE LA, mely a Szilády RFC (2-1) és a Tompa (10-0) legyőzésével biztosította továbbjutását az elődöntőbe. A négy között csak kecskeméti csapatok szerepeltek, a mieink az SC Hírös-Ép „A” ellen harcoltak ki szoros meccsen a döntőbe kerülést (2-1), majd a fináléban a „B” keretet hasonló különbséggel (2-1) győzték le.

A KTE LA kerete: Makádi Martin, Jócsák Attila, Hajnal Norbert, Balla Dániel, Szabados Levente, Tóth László, Tóth Balázs, Petényi Kevin

Csordás Csaba fiatal együttessel, főleg U17-es játékosokkal vágott neki a kelebiai játéknapnak, ahol végül a negyedik helyen zártak a körmérkőzéses döntőben. Sorrendben a Dunaújváros (0-2), a Kelebia (1-3) és a ScoreGoal KFC (3-4) is jobbnak bizonyult, utóbbi igazi házi derbi volt, hiszen kitűnő az együttműködés a két klub között, így jelenlegi és korábbi akadémistáink alkották a futsalosok keretét is.

A KTE LA kerete: Kovács Dániel, Treiber Tamás, Ugrai Bendegúz, Szőke Henrik, Barkóczi Ádám, Berta Csaba

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu