Megnyerte a Dunamenti Ligát a KTE LA U9

Hatalmas siker. 

Hatalmas sikert ért el U9-es csapatunk, hiszen a Dunamenti Liga utolsó fordulójában a bajnoki cím volt a tét számukra. A gyerekek minden meccsüket megnyerték, így végül első helyen zártak. Tornán is részt vett a társaság emellett, ahol bronzéremmel gazdagodtak a gyerekek. 

Kovács Zsolt a Dunamenti Ligáról: – Három mérkőzést játszottunk, a Gödöllő, az Ikarus illetve a DVTK cellen. Mivel délelőtt a Fehérvár  is hozta a meccseit, így ideiglenesen 8 pont volt az előnye a tabella élén. Mi annak tudatában léptünk pályára, hogy csak akkor végezhetünk a végelszámolásnál az első helyen, ha mindhárom meccsünket nyerjük. A srácok végig nagyon elszántan, motiváltan és eredményesen játszottak. Minden meccset sikerült hozni, így megérdemelten nyertük meg a sorozatot. Az elmúlt két évben nagyon sokat fejlődtek a gyerekek, ami mögött nagyon sok munka és edzés van, ez igaz a játékosokra és az edzőkre is. Köszönjük a szülőknek is a sok energiát és időt, amit a gyerekeknek biztosítottak. Gratulálunk mindenkinek, bízunk a hasonló fejlődésben! 

Tarjányi Bence a Dunamenti Gála Kupáról: – A torna első mérkőzésein több egyéni, taktikai és technikai hibát is elkövettünk, melyeket fokozatosan sikerült kijavítani. A torna végére összeállt a védekezésünk, sikeresek voltak a labdakihozatalaink, valamint a támadásépítéseink. Ennek köszönhetően a harmadik helyezést sikerült megszereznünk. A még jobb eredmény eléréséhez hatékonyabb helyzetkihasználásra lett volna szükségünk. A gyerekeket dicséret illeti, hogy egy napon belül képesek voltak az egyre jobb teljesítményre.

Pelikán István így értékelte a szezon utolsó sikereit: – Több össztevő kellett ehhez a kiváló és egyéni sikerhez. Sok erőt és kitartást kívánok a keret összes játékosának, hogy ne adják fel az álmaikat és küzdjenek értük, mert akkor több ilyen, vagy ennél még nagyobb sikerkben lehet részük. Remek játékosok és sportolók alkotják ezt a csapatot, ezért tudott ez a siker megvalósulni. A sok jó szót, tanácsot próbálták betartani kiváló edzőkollégáimtól, akik szívvel-lélekkel foglalkoztak a gyerekekkel. Ezúton is köszönöm nekik a gondos munkájukat, név szerint: Kovács Zsolt, Benke Balázs, Tarjányi Bence, Telek Vili. Köszönöm a szülőknek, hogy meg tudják teremteni azt a támogató légkört, amiben a gyerekek boldogan tudnak fejlődni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu