Megnyert meccset veszített el az U15, újra nyert az U14

Öröm és bánat is volt Kaposváron. 

Élvonalban szereplő csapataink Kaposváron vendégeskedtek szombaton, ahol nagyon fontos találkozók vártak rájuk. Az U15 már két góllal is vezetett, a hajrában azonban a Kaposvár fordítani tudott, az U14 viszont zsinórban második találkozóját nyerte meg.

Az U15-ös meccs nagyon jól indult számunkra, már a 6. percben megszereztük a vezetést. Egy jobbról érkező beadást Molnár sarokkal próbált kapuba juttatni, a kapusról ez még kijött, de Lengyel a léc alá bombázott. A folytatásban kis szerencse is kellett előnyünk növeléséhez, Szamosi beadása végül a hálóban kötött ki a 22. percben. Egészen a hajráig kézben is tartottuk a meccset, helyzeteink voltak, büntetőt is hibáztunk, ám a végén több egyéni hibát is elkövettünk. Először egy előrevágott labdánál voltunk bizonytalanok, majd Horváth rosszul csúsztatott bele egy felívelésbe, így öngóllal egyenlítettek a hazaiak. Végül egyetlen pontot sem tudtunk elhozni, ugyanis egy egyéni akció végén a győztes gólt is megszerezték a hazaiak.

Az U14 ellentétes utat járt be, Csima Gyula csapata nem engedte ki a kezéből a korán megszerzett vezetést. Negyedóra elteltével Majoros szerzett labdát, aki jól tálalt ezt követően a ziccerét gólra váltó Fekete elé. A 33. percben Gondi növelte az előnyt, aki egy pontrúgásra érkezett jó ütemben, erre a kaposváriak a második félidő elején még válaszoltak, szintén egy rögzített helyzet után. Szerencsére ez sem fogott meg minket, alig három perccel később Vincze harcolt ki büntetőt, amit higgadtan értékesített is. A kegyelemdöfést Átrok vitte be a végén, aki balról húzott befelé, majd hatalmas gólt rúgott 18 méterről.

U15: Kaposvár – KTE LA 3-2 (0-2)

U15 I. osztály, 17. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth, Szamosi – Heidrich – Barkóczi, Goretich, Kovács Á., Molnár – Lengyel.

Gól: Keszi (68.), Horváth (76. – öngól), Farkas (78.) ill. Lengyel (6.), Szamosi (22.)

Lóczi Péter: Agyonnyert meccset buktunk el, számomra érthetetlen módon. Végig irányítottuk a mérkőzést, számtalan helyzet maradt ki, kapufákat is lőttünk, illetve 2-0-nál büntetőt is hibáztunk. Az utolsó 10 percre kiengedtünk, a nagyon lelkes hazai csapat hibáinkat kihasználva fordított is. Meg kell tanulnunk jobban koncentrálni, végig meccsben maradni, mert idén már második alkalommal járunk így! 

U14: Kaposvár – KTE LA 1-4 (0-2)

U14 I. osztály, 17. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Nagy, Kónya, Ruzsa – Bálint (László 54.), Erhardt (Vincze 44.), Gondi, Fekete (Baranyi 70.) – Átrok – Majoros.

Gól: Pintér (45.) ill. Fekete (15.), Gondi (33.), Vincze (48.), Átrok (80.)

Csima Gyula: Fontos meccset tudtunk megnyerni. Nagyon jó érzés volt bemenni az öltözőbe, mert mindenki mosolygott, mindenki vidám volt. Lehet, hogy fogunk még sírni is, de jó alapot raktunk le most.

Szerző: KTE/kteakademia.hu