Második hely az Elekes József Emléktornán

Büntetőkkel maradtunk le a végső sikerről.

Idén sem maradt el Cegléden a hagyományos Elekes József Emléktorna, melyet több korosztályra is rendre kiírnak a szervezők. Az U19-es együttes jól szerepelt az idei tornán, hiszen sikerült döntőt játszanunk, ott azonban végül a Soroksár bizonyult jobbnak büntetőkkel.

A KTE LA magabiztos játékkal jutott el a döntőbe, ahol már 2-0-ra is vezettek a fiatalok, de a Soroksár nem adta fel, s végül ki is egyenlítettek jól működő kapus nélküli játékukkal. A büntetők során a fővárosiak voltak higgadtabbak, így a második helyen zártak Lóczi Péterék.

A torna legjobb kapusa Opauszki Máté lett.

Lóczi Péter értékelése:

„Nagyszerű szervezés kísérte végig idén is a tornát, melyen végig magabiztos játékot nyújtottunk. A döntőben már úgy tűnt, hogy 2-0-os vezetésünk után megszerezzük az első helyet, de a futsalos elemeket jól alkalmazó, kapus nélküli játékot eredményesen és pontosan játszó ellenfelünk ki tudott egyenlíteni. A büntetőknél már ők voltak higgadtabbak, így második helyen zártunk.”

A torna végeredménye:

1. Soroksár SC, 2. Kecskeméti Labdarúgó Akadémia, 3. Ceglédi VSE, 4. Duna Aszfalt Tiszakécske, 5. Kelen SC, 6. Kecskeméti LC

Szerző: Nyitray András (fotó: Ceglédi VSE facebook)