Már sokkal közelebb voltunk a Honvédhoz

Három korosztályunk lépett pályára.

PRE Akadémia szekciónkból ezúttal három csapat lépett pályára bajnokin, ellenfelük a Mezőkövesd és a Honvéd volt.

U14: Mezőkövesd – KTE LA 4-2 (4-2)

U14 Alap csoport (kelet), 4. forduló ű

KTE: Lázár – Csorba, Filus, Nagy M., Ónodi, Gulyás, Lippai, Baranyi, Kaldenecker, Czéh, Lőrincz.

Csere: Németi, Hegedűs, Németh, Király.

Gólszerzőink: Czéh (2)

Csima Gyula: – Nagyon nehéz mérkőzések várnak még ránk. Igazi szélmalomharcot vívtunk, hiszen hiába próbáltunk passzokkal, kombinatív előrukkolni, az erő, a fizikum és a gyorsaság legyőzött minket. Kicsi félelmet is éreztem a lábakban és a fejekben is, sorra veszítettük el ugyanis a párharcokat. Jön viszont a következő forduló, újra felvesszük a harcot, igyekszünk jó teljesítményt nyújtani.

U13: Honvéd-MFA – KTE LA 3-1

U13 Dél-kelet, 7. forduló

KTE: Nyerges Mó. – nyerges Mi., Nyerges Cs., Paor-Smolcz, Deák, Riczu, Házi, Turóczy, Eiler.

Csere: Csorba, Kerekes, Meggyesi, Gál M., Bencze, Mészáros, Szenczy, Kovács K., Ronkó.

Gólszerzőnk: Házi

Dócs Dániel: – Annak örülök, hogy 40 percig koncentráltak tudunk már maradni dominálni is képesek voltunk. Az előző fordulóban az FTC ellen a második 40 percben irányítani tudtuk a játékot, most a Honvéd ellen az első 40-ben sikerült. Ennek eredménye, hogy a szünetben 1-0-ra vezettünk, és az ellenfelünknek csak átlövésből voltak lehetőségei. A második 40 percre sajnos pontatlanok lettünk és nem tudtuk birtokolni a labdát, sokszor eladtuk már a saját térfelünkön. Ellenfelünk három gólt is szerzett ellenünk, abból csak egy volt, ami kidolgozott támadásból született, a többinél a szerencse is melléjük állt, igaz, a kapusainknak is kellett bravúrokat bemutatniuk. Az elveinken nem változtattunk most sem, csak az eredmény érdekében nem fog többet vagy kevesebbet játszani senki.

U12: Honvéd-MFA – KTE LA 3-0

U12 Dél-Kelet, 7. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Berta, Csóka, Szabó M., Takács, Nagymihály G., Czibók.

Csere: Ónodi, Ábrahám, Arany, Dulai, Csutak, Csikai, Nagy A.

Verebélyi Gábor: – Nagyon jól és szervezetten játszottunk az egész mérkőzésen. A szezon eddigi legjobb mérkőzését játszottuk, bátran vállalkoztunk a játék minden területén, ha kapu előtt kicsit határozottabbak vagyunk, akkor egy szebb eredmény is kialakulhatott volna. Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz.

Szerző: KTE/kteakademia.hu