Magával vitte a pontokat az ETO

Győri sikerek az élvonalban.

A KTE LA U15-ös és U14-es csapata a Győrt fogadta hétvégén a kiemelt bajnokságban. Az eredmény hasonlóan alakult mindkét mérkőzésen, így a vendégek minden pontot elvittek.

U15: KTE LA – Győr 0-2 (0-1)

U15 I. osztály, 23. forduló

KTE: Radnóti – Balla, Balis, Tóth, Dömötör (Ladics 62.) – Csányi, Hajnal – Horváth, Patkós (Jánosik 62.), Fodor (Varga 72.) – Kárpáti.

Gól: Selyem (29.), Jankovics (82.)

Paksi Péter: Az utolsó percig nyíltá tettük a mérkőzést, mindent megpróbáltak a srácok, de nagy gólhelyzetet nem sikerült kialakítanunk. Örülök, hogy Radnóti ismét remekül védett.

U14: KTE LA – Győr 0-2 (0-0)

U14 I. osztály, 23. forduló

KTE: Lehotai – Kovács D., Bodnár, Gyapjas, Gál – Dinók (Petényi 50.), Keindl (Diószegi 41.), Sódar (Major 62.), Kovács M. (Lőrincz 41.) – Gyenes – Lukács.

Gól: Varga (42.), Szecsődi (67.)

Csima Gyula: Nem tudtunk úgy futballozni, ahogy az elmúlt hetekben. Ennek két oka is van, az egyik az, hogy a Győr egy remek csapat, jól és agresszívan futballoztak, emellett a szünetben tudtak olyan játékosokat behozni, akik eldöntötték a mérkőzést. A másik az, hogy tompábbak és fáradtabbak voltunk, ez abból is adódott, hogy ez volt a héten a harmadik meccsünk, ehhez 1200 kilométernyi utazás is társult.

Szerző: KTE/kteakademia.hu