Magabiztosan vert minket az MTK

Mindkét korosztályban.

A KTE LA U13 és U12 ezúttal az MTK-val találkozott a régiós bajnokságban. A kék-fehérek mindkét mérkőzést magabiztos játékkal húzták be.

U13: MTK – KTE LA 5-0

U13 Dél-kelet, 16. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Kis, Ónodi, Papp – Baranyi, Lőrincz, Csorba – Mező.

Csere: Nagy M., Szabadi, Filus, Kristóf, Gulyás, Pulai, Király.

Dócs Dániel: A mérkőzés elejét kicsit túl görcsösnek éreztem, nehezen találtuk a megfelelő ritmust. Sajnos az ellenfél ezt már az elején meg is büntette egy góllal. Utána sikerült megnyugodni kicsit, és elkezdtük játszani a saját játékunkat. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt, de ez fordítva is igaz volt, Lázár Benedek bravúros formában védett, büntetőt is fogott. Nekünk rengeteg munkába telt, hogy helyzeteinket kialakítsuk, míg az ellenfél könnyedén jutott el helyzetekig, gólokig. Ellenfelünk abban is előttünk járt, hogyha valaki hibázott, egy társ mindig kisegítette, nálunk viszont ez hiányzott. Ezzel együtt is büszke vagyok a fiúkra, mert több periódusban is irányítani tudtunk okos játékkal, a meccs képe alapján nem volt ekkora a különbség.

U12: MTK – KTE LA 13-0

U12 Dél-kelet, 16. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Horváth, Nyerges M., Nyerges Cs. – Paor-Smolcz, Eiler, Kovács K. – Deák.

Csere: Sápi, Kerekes, Meggyesi, Kovács B., Mészáros, Ronkó, Riczu, Nyerges M.

Verebélyi Gábor: (Kor)osztály különbség volt a két csapat között, a fővárosi gárda a játék minden elemében felülmúlt minket. Olyan fizikai különbség volt a két csapat között, amit az eredmény is jól jelez. Hiába tudtuk kombinatívan kihozni a labdát, amint egy az egy elleni párharcra került sor a középső harmadban, azt rögtön elvesztettük.

Szerző: KTE/kteakademia.hu