Magabiztos sikereket értek el a fiatalok a Békéscsaba UFC ellen

Összesen 21 gólt lőttek.

A KTE LA U13-as és U12-es csapata is sima győzelemmel folytatta bajnoki szereplését, ezúttal a Békéscsaba UFC-t győzték le.

U13: KTE LA – Békéscsaba UFC 16-0 (8-0)

U13 Kiemelt, 18. forduló

KTE: Katona – Fürj, Balogh, Nagy Á., Hegedűs – Csonka, Tóth, Méhes – Hoffman, Utasi, Gajdos.

Csere: Hajnal, Nagy L., Kenderes, Köblös, Keresztes, Baranyi, Laczkó, Papp, Czéh.

Gól: Gajdos (14., 17.), Utasi (16., 18., 25.), Tóth (20., 22.), Méhes (28.), Baranyi (31., 34., 37., 54.), Köblös (57.), Papp (51., 55.)

Verebélyi Gábor: Nagy kedvel és jó megoldásokkal futballoztunk. Az első gól megszerzésére viszonylag sokat kellett várni, de miután megszereztük, kiszakadt a gólzsák, így fölényes győzelem lett a vége. Ezen a mérkőzésen az egész csapat, egyenként mindenki nagyon jól és felszabadultan játszott.  A múlt héten az U12-es csapatból Papp Kálmán már bemutatkozott nálunk, a mai meccsen Czéh Barnabással játszottak fent egy félidőt. Kálmánnak jól sikerült hazai pályán a debütálás, hiszen két gólt szerzett. Kiváló képességű kapusunk, Baranyi Zétény ezúttal mezőnyben lépett pályára, mindössze 6 perc kellett ahhoz, hogy mesterhármasig jusson, összesen négy gólt szerzett ezen a mérkőzésen. Mivel az ellenfél hagyott minket focizni, így nagyon sok elem - amit gyakoroltunk edzéseken - visszaköszönt a játékunkban. Gratulálok a srácoknak, szebbé tették az ünnepi készülődést, nekik és családjuknak és a KTE családnak is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

U12: KTE LA – Békéscsaba UFC 5-0 (1-0)

Kiemelt U12, 18. forduló

KTE: Lázár – Veréb, Kristófik, Szabadi, Lippai – Németh, Baranyi, Pulai – Hegedűs.

Csere: Németi, Király, Ónodi, Lőrincz, Gulyás, Nagy, Filus.

Gól: Németh (18.), Lőrincz (32., 45.), Gulyás (44.), Filus (58.)

Torbavecz Tamás: Az első félidőben tompák, pontatlanok voltunk, időnként feleslegesen felemeltük a labdát, kevés súlypontáthelyezést alkalmaztunk. A második félidő jobb volt, gyorsabb, kombinatívabb lett a játékunk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki, azonban a helyzetkihasználásra sokkal jobban kell figyelni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu