Lezárta az évet az utánpótlás

Torbavecz Tamás az év edzője. 

Pénteken akadémiánk szakmai stábja lezárta a 2022-es évet, edzőink és stábtagjaink egy közös focival és vacsorával foglalták keretbe az esztendőt.

A stábfoci „élet-halál” küzdelmet hozott, de a lefújás után már mindenki jó hangulatban lazult el a vacsora előtt. Az évzárón első alkalommal, a trénerek szavazatai alapján köszöntötték az év utánpótlás edzőjét, aki ezúttal az U15-ös csapatot vezető Torbavecz Tamás lett. Szabó Tibor szakmai igazgató, illetve dr. Filus Andor ügyvezető emellett személyesen köszönte meg mindenkinek a munkáját, a dolgozók egy-egy személyre szabott dizájnú bort is átvehettek, míg a hölgy alkalmazottak egy csokor virággal is külön köszöntve lettek. A díjak és az ajándékok átadásában NB I-es csapatunk játékosai, Grünvald Attila és Vágó Levente is segítettek. 

A torna díjátadójára is sor került, a csapatok jutalmazása mellett a legjobb játékost is megválasztották. Ebben már döntő szava volt az NB I-es csapat trénerének, Szabó Istvánnak is, aki végül az U11 mesterét, Filus Gábort látta a legjobbnak a pályán. Az eseménynek különleges helyszíne volt, hiszen tesztüzemben gyakorlatilag felavattuk a Széktói Stadion új, fedett műfüves pályáját, mely akadémiánk TAO-keretét felhasználva valósult meg.

A pályákat – hiszen több is elkészült – hamarosan hivatalosan is átadhatjuk, így januárban a kis korosztályok már ott kezdhetik meg a téli felkészülést. Addig is jó pihenést kívánunk a gyerekeknek, a szülőknek és minden kollégánknak is!

Szerző: KTE/kteakademia.hu

Kapcsolódó galéria