Lengyel remekelt a Fradi ellen, Cseh pontokat mentett

Most sem volt okunk panaszra. 

A hét legjobbjai ezúttal is kiemelkedő egyéni teljesítményeket hoztak, szokásunkhoz híven az edzők indokolhatták meg választásukat.

Cseh Balázs

Csordás Csaba (U19): Kovács Péter (Szolnok – KTE LA 1-2)

„Egyértelműen Kovács Peti volt ezen a mérkőzésen a legjobb, a játék minden elemében kimagaslót nyújtott.”

Széchenyi Márton (U17): Bessenyei Rajmond (KTE LA – Nyíregyháza 1-1)

„Egyénileg a szezon legjobb mérkőzését játszotta, elképesztő munkát végzett mezőnyben.”

Széchenyi Márton (U16): Cseh Balázs (KTE LA – Nyíregyháza 1-0)

„Földöntúli bravúrt mutatott be 1-0-os vezetésünknél a 90. percben, ezzel pontokat mentett nekünk.”

Lóczi Péter (U15): Lengyel Szabolcs (FTC – KTE LA 3-4)

„Nehéz dolgom van, sokan kimagaslóan játszottak és teljesítettek. Goretich nagyon jól mozgatta a támadójátékot, előre is veszélyes volt. Barkóczi két gólpasszt adott és végig agilisan futballozott. Molnár két gólt szerzett, egy gólpasszt adott, egy nagy lehetőséget is majdnem értékesített. Lengyel Szabolcs viszont mindenki fölé nőtt, két gól egy gólpassz, hihetetlen mezőnymunka védekezésben, végig a leshatáron mozogva életveszélyt jelentett a Fradi kapujára. Szabi mentalitása, mindenáron győzni akarása a többiekre is átragadt. Hihetetlen jó a hozzáállása, soha nem adja fel, a többieket is mindig magával húzza!”

Dócs Dániel (U12): Sódar Gellért (Szilády – KTE LA 0-5)

„Szerencsére most is nehéz választanom. Gál Zsombor nagyszerűen játszott a védelem közepén, határozott volt, az ívelt labdák rendszerint visszajöttek róla, legtöbbször jó helyre. Viszont Sódar Gellértet emelném ki, mert ellenállhatatlanul játszott a meccsen. Több gólhelyzete is volt, bátran cselezett, két játékos szorításában is megcsinál egy „Zidan cselt”, amivel kihozza a labdát. Mentálisan a nyerni akarását mindig kiemelhetném. Két játékosom nevét említeném még meg akik két-két gólt szereztek: Major András és Doktor Ádám.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu