Lengyel, Majoros, Balis és Losonczi a hét legjobbjai

Négy játékos került be ezúttal. 

A KTE LA korosztályos csapatainak vezetőedzői nevezhették meg ezúttal is a hét legjobbjait, összeállításunkban most négy játékos szerepel.

Lengyel Szabolcs

Lóczi Péter (U15): Lengyel Szabolcs (KTE LA – Vidi 1-0)

„Iszonyú nagy munkát végzett, rengeteget szerelt, ütközött, a támadójátékban is jeleskedett. Kétszer is csak kiállítást érően tudták megállítani, illetve gólpasszt adott. Ezen a meccs ő volt a csapat legjobbja.”

Csima Gyula (U14): Majoros Benjámin (KTE LA – Vidi 2-1)

„Végig jól futballozott, két nagyszerű góljával ráadásul megnyertük a mérkőzést, így különösebben nem is szorul indoklásra, hogy miért is őt emelném ki.”

Bódi Attila (U13): Balis Gergő (Hódmezővásárhely – KTE LA 1-2)

„Megbízható védőmunkája mellett többször is jól lépett fel a játékba. Az utolsó percben felnőttek becsületére váló szabadrúgással döntötte el a mérkőzést.”

Dócs Dániel (U12): Losonczi András (Hódmezővásárhely – KTE LA 0-5)

„Losonczi András a labdakihozatalokban játszott fontos szerepet, mindig megjátszható volt, sokat lépett vissza labdáért, azokat kevés hibával osztotta tovább. Mellette Sódar Gellért is kiemelkedőt nyújtott a középpályán. Mozgékony és labdabiztos volt egész meccsen, nem tudták megfogni. Gól, gólpassz, kiharcolt büntető, a meccs egyik legszebb jelenete volt, amikor három embert is kicselezett.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu