Legyünk minél körültekintőbbek!

Akadémiánk is bevezetett néhány óvintézkedést.

A koronavírus miatt Európában is rengeteg biztonsági intézkedést vezettek be, ezek alól Magyarország sem kivétel, a kormány mai tájékoztatása szerint további intézkedésekre kerül sor. Fontosnak tartjuk, hogy egy olyan nagy létszámmal működő egyesület, mint akadémiánk is alkalmazkodjon a kialakult helyzetre.

Figyeljünk oda a tisztálkodásra, a higiéniára!

Kiemelten fontos ilyenkor a gyakori kézmosás, emellett arra kérjük a játékosokat, hogy kerüljék lehetőség szerint a kézfogásokat és a pacsikat is, ha már feltétlen üdvözölni akarjátok egymást, maximum az ökölpacsit használjátok. Tüsszentésnél, köhögésnél használjatok zsebkendőt, kerüljük arcunk, szemünk fogdosását.

Csak egyészségesen vegyünk részt a programokon!

A szülőket és a játékosokat is fokozottan kérjük, betegen ne lépjenek be az öltöző épületekbe, az edzéseket és a mérkőzéseket ne látogassák!

Kerüljük a külföldi utakat, ha nem, mindenképpen tájékoztassuk róla a klubot!

Azok a családok, akik az ajánlások ellenére mégis külföldi utat terveznek, jelezzék az edzők, vagy a szakmai igazgató felé, hogy mettől meddig és hol tartózkodnak majd.

Figyeljünk oda az egészségünkre!

A gyakori tisztálkodás mellett szintén a prevenció fontos része a vitaminok, immunerősítők alkalmazása is, fokozottan javasoljuk ezt mostantól.

A fenti óvintézkedések a játékosok és a szülők mellett, természetesen a KTE Labdarúgó Akadémia összes munkatársása, illetve a felnőtt klub kötelékébe tartozó alkalmazottakra is kötelező érvényű. Mutassunk jó példát a gyerekeknek!

A klub a tavaszi szezon hátralévő részében nem vesz részt nemzetközi tornákon, nem kötünk le edzőmeccseket külföldi csapatok ellen. A hazai rendezésű mérkőzések, Bozsik-programok és MLSZ által szervezett rendezvénynek esetében a szövetség iránymutatásait követve járunk el. Erről amint tájékoztatást kapunk az MLSZ-től, azonnal be is fogunk számolni. 

Ami a legfontosabb: ne pánikoljunk, csupán figyeljünk oda jobban egymásra és a KTE családra!

Hajra KTE!

Nemzeti Népegységügyi Központ információs vonalak:

06-80-277-455-ös és a 06-80-277-456-os telefonszámon.

Szerző: KTE/kteakademia.hu