Kupadöntővel kezdte az évet az U11

Ezüst elsőre.

Pelikán István U11-es korosztálya augusztusban már első tornáját is abszolválta, az egri Emerson Kupán vettek részt a gyerekek, ahol egészen a döntőig meneteltek, ott végül most a Győr tudott nyerni.

Pelikán István:

„Az első tornája volt ebben a formában ennek a korosztálynak, hiszen sok új játékos is érkezett hozzánk nyáron. Néhány edzés után egy kitűnő csapatépítő volt a gyerekek számára. Egerben jól szervezett tornán játszhattunk. A gyerekek gyorsan összebarátkoztak és kialakult egy jó csapategység is, ami a mérkőzéseken is látszódott. A csoportból veretlenül jutottunk a legjobb nyolc csapat közé, majd a negyeddöntőben és az elődöntőben is nyerni tudtunk. A döntőben a fizikális különbségek, illetve az egyéni villanások a Győr oldalára billentették a mérleg nyelvét, de az utolsó percig nyílt volt a mérkőzés. A gyerekek nagyon motiváltak voltak és remekül játszottak az első közös tornájukon, ahol megmutatták, hogy van mire építeni a jövőben. Gratulálok a gyerekeknek!”

A csapat tagjai:

Kárász Bence, Bagi Benett, Tapodi Bence, Czibók Dávid, Csutak Ármin, Nagy Árkádiusz, Madarász Ruben, Kriskó Zente, Farkas Zétény, Nagymihály Áron, Arany Kende, Kocsis Nimród, Csikai Róbert

Szerző: KTE/kteakademia.hu