Kuchta, Perlaki, Utasi és Ónodi a hét legjobbjai

Az U19 két meccset is játszott.

Szokásos heti rovatunkban ezúttal négy játékost választhattak meg az edzők a hét legjobbjainak, Lóczi Péter két játékost is megnevezhetett, hiszen csapata két győztes meccset játszott néhány napon belül.

Kuchta Benedek

Lóczi Péter (U19): Kuchta Benedek (KTE LA – Paks 1-0) és Perlaki Szilárd (KTE LA – PMFC 3-0)

„Kuchta Benedek a Paks ellen végre már tudásához és képességeihez mérten játszott, nagyszerűen lépett fel a támadásokhoz, a védekező munkája is szinte hiba nélküli volt. A Pécs elleni meccs után sokakkal lehettem elégedett. Bányai Dániel remekül játszott, hasznosan és magabiztosan, szinte hiba nélkül vezette a védelmet, ráadásul szép gólt fejelt. Faragó Bence állandó veszélyt jelentett a Pécs kapujára, cselei, indításai rendre bejöttek. Perlaki Szilárd viszont két góljával és folyamatos agilitásával kiérdemli a meccs legjobbja címet, szinte alig tudták tartani, ha kicsit jobban koncentrál, még két gólt szerezhetett volna.”

Verebélyi Gábor (U13): Utasi Brendon (OMTK – KTE LA 0-6)

„Egész mérkőzésem fegyelmezetten futballozott, jól használta ki lehetőségeit, melynek köszönhetően négy gólig jutott.”

Torbavecz Tamás (U12): Ónodi Nándor (OMTK – KTE LA 0-10)

„A mérkőzés legjobbja Ónodi Nándor volt, aki kiváló védőjátéka mellett mesterhármasig jutott. Baranyi Dominik és Lőrincz Bertalan is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu