Közel járt a bravúrhoz az U19

Végül érvényesült a papírforma Felcsúton.

A KTE LA a Puskás Akadémia vendége volt a B-csoport második tavaszi fordulójában. A mérkőzés gyors gólokkal indult, majd egészen a hajráig nyitott is volt, de végül a hazaiak otthon tartották a pontokat.

U19: Puskás Akadémia - KTE LA 3-1 (2-1)

U19 B-csoport, 2. forduló

KTE: Cseh – Edmilson, Bányai, Kuchta, Huszka – Bellák (Szamosi 63.), Csúri, Jakó (Földi 60.) – Perlaki (Győri 63.), Faragó, Nagy (Vörös 22.).

Gól: Muth (3.), Sós (13.), Popovits (87.) ill. Faragó (8.)

Lóczi Péter: Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Puskás Akadémiával, közel álltunk a bravúrhoz is az eredmény ellenére. Minden játékos végig hajtotta, robotolta ezt a nagy iramú mérkőzést, és ami ennél sokkal fontosabb, játékban is egyenrangú ellenfelei voltunk a Puskásnak. Sőt, a második félidőben három komoly gólszerzési lehetőségünk is adódott, akár meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Ez sajnos nem így történt, de ennek ellenére büszke vagyok a csapatra, a játékosokra, mindent megtettek a sikerért. Ez nem jött össze, de emelt fejjel jöhettek le a pályáról, és ez a legfontosabb! A mérkőzés képéhez az is hozzátartozik, hogy Vörös Levente megsérült, de cserelehetőség híján nem tudtam már változtatni, így 25 percig emberhátrányban játszottunk, de ez nem látszódott meg, minden játékos tette a dolgát, öröm volt nézni a csapatot! Győri Ábel és Szamosi Csanád személyében két U17-es játékos is beállt, örülök, hogy lehet rájuk számítani!

Szerző: KTE/kteakademia.hu