Kovács Péter nem tud kimaradni a hét legjobbjai közül

Hetek óta őt nevezi meg Csordás Csaba a csapat legjobbjának. 

A KTE LA U19 játékosa már hetek óta kirobbanó formában van, zsinórban harmadjára kerül be a hét legjobbjai közé, de Csúri Dájmond is megőrizte helyét.

Kovács Péter ezúttal gólpasszt adott

Csordás Csaba (U19): Kovács Péter (ZTE – KTE LA 1-1)

„Kovács Peti hetek óta magasan az egyik legjobb teljesítményt nyújtja, ma is átlagon felüli módon futballozott, gólpasszt is adott. Nincs ugyanakkor könnyű dolgom sose, amikor valakit ki kell emelnem, most is nagyon odatette magát az egész csapat. Éppen ezért mindenképpen meg kell említenem egy Kovács Danit is, aki legalább három ziccert fogott meg, vagy Sallai Bencét, aki zsinórban már négy meccsen szerzett nagyon fontos gólt.”

Széchenyi Márton (U16): Csúri Dájmond (KTE LA – ZTE 4-1)

„Gólja mellett két gólpasszt is kiosztott, jól szervezete a játékot, kapitányként fogta össze és irányította a csapatot.”

Csima Gyula (U14): Erhardt Dominik (Illés Akadémia – KTE LA 1-2)

„Az egész csapat jó teljesítménye kellett ahhoz, hogy győzni tudjunk Szombathelyen. Erhardt Dominik szerezte mindkét gólunkat, egy-egy nagyon szép átlövésből, így mindenképpen őt illeti meg ez a cím most.”

Bódi Attila (U13): Jócsák Attila (KTE LA – Gyulasport 11-0)

„Csapatként működtünk nagyon jól ezen a meccsen, de ha ki kell emelnem egy embert, akkor Jócsák Attilát mondanám. Magabiztos védőmunkát hozott, jól irányította a többieket, emellett gólt is szerzett.”

Dócs Dániel (U12): Sódar Gellért (KTE LA – Gyulasport 5-0)

„Sódar Gellért játékát emelném ki, aki három gólt szerzett, de akár lehetett volna ez több is. Lendületes, labdaügyes játékával, illetve összjátékban nyújtott teljesítményével is kiemelkedett a mai napon. Taktikai fegyelmezettsége miatt említeném még meg Losonczi Andrást.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu