Korai góllal győztük le az Újpest FC-t

Csúri döntött már az elején.

A KTE LA U19-es csapata pénteken az Újpest FC-t fogadta hazai környezetben, a mérkőzést az utolsó őszi fordulóból hozta korábbra a két klub a bajnoki szünetben.

Lóczi Péter együttese nagyon nagy elánnal kezdte a mérkőzést, már az első percekben helyzeteket dolgoztunk ki. Három minutum után góllá is érett ezekből egy: Perlaki lövése még kijött a kapusról, de a kipattanót Csúri a hálóba lőtte. A folytatásban a játék küzdelmesebb része dominált, lehetőségek ugyan mindkét kapu előtt adódtak, de újabb gól már nem esett.

U19: KTE LA – Újpest FC 1-0 (1-0)

U19 Alap csoport, 11. forduló (előre hozva)

KTE: Cseh – Kuchta, Bányai, Busa, Barkóczi – Bodor, Hatvani, Csúri (Jakó 75.), Györgye (Bellák 64.) – Faragó (Nagy 58.), Perlaki.

Gól: Csúri (3.)

Lóczi Péter: Először is hatalmas gratuláció és elismerés a csapatnak, nagyot küzdve és hajtva tartottuk itthon a három pontot! Az Újpest nagyon jól játszott, a második félidőben a kapunkhoz szegezett minket, de álltuk a rohamokat és rendkívül értékes győzelmet arattunk. Külön öröm és elismerés, hogy egy nagyon komoly, profi edzőpáros által felkészített csapat ellen arattuk ezt a sikert, a Véber György és Szlezák Zoltán duó több mint 500 mérkőzésen szolgálták az Újpestet az I. osztályban. Mint kiváló játékosok, ez több mint figyelemre méltó, úgy ahogy profi edzői pályafutásuk is. A mérkőzésre visszatérve, nem játszottunk jól, rengeteg bosszantó technikai hibát vétettünk, de igazi csapatként funkcionáltunk, egymást kisegítve lendültünk át a mérkőzés fordulópontjain. Kezdi megérteni és felfogni a brigád, hogy nem egyénieskedésből, egonövelésből áll ez a játék, hanem igenis csapatszintű összefogásból és közös munkavégzésből, aminek kezd meglátszani a jutalma!

Szerző: KTE/kteakademia.hu