Kiütöttük a Szekszárdot

Alaposan megszórtuk ellenfelünket idegenben is. 

U17-es és U16-os csapatunk nagyon magabiztos győzelmeknek örülhetett hétvégén, áldozatuk a Szekszárd volt. Az U17 meg sem állt 11 találatig, míg a fiatalabbak 6-ot számoltak a hazaiakra.  

A mérkőzés első perceitől kezdve dominált az U17, rögtön két nagy lehetőségük is adódott, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg egy szabadrúgás után. Négy perc alatt sikerült fordítani, majd újabb két kecskeméti találat esett még a szünet előtt. A második játékrészben is tovább rohamoztak a fiatalok, sorra jöttek a lehetőségek, végül tizenegy találatig jutottunk. A mérkőzést Sörös Patrik sérülése árnyékolja be, akit a 20. percben kellett lecserélni, mentő vitte el, miután térdsérülést szenvedett.

U17: Szekszárd – KTE LA 2-11 (1-4)

U17 II. osztály, 8. forduló

KTE: Opauszki - Sörös (Barkóczi 20.), Treiber, Száhl, Récsei - Kasztel (Fekete 52.) - Edmilson (Szedmák 52.), Busa, Pécsi (Ugrai 46.), Faragó - Szalai (Bessenyei 46.)

Gól: Wirth (4.), Körmöczi (61.) ill. Faragó (8., 49.), Edmilson (12.), Pécsi (35.), Szalai (36.), Barkóczi (48.), Bessenyei (56.), Fekete (65.), Szedmák (76.), Récsei (79.), Száhl (81.)

Király Dávid: Végig uraltuk a mérkőzést, az első percekben volt egy kisebb figyelmetlenség, amit kihasznált az ellenfél. Ettől függetlenül a győzelmünk nem forgott veszélyben, akár nagyobb arányú is lehetett volna, hiszen rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, viszont a befejezéseknél nem voltunk kellőképp határozottak. Örülünk a sikernek, de már a Szolnok elleni rangadóra készülünk, igyekszünk átmenteni a jó formánkat. A sérülést szenvedő Sörös Patriknak mielőbbi gyógyulást kívánunk! 

Az U16-os csapat meccsén a hazaiak alaposan beásták magukat kapujuk elé, az első félidő így inkább szenvedés volt számukra Szekszárdon. A második ennek az ellenkezőjét hozta, gyors gólokkal sikerült mattolni a hazaiakat, összességében aztán hatig meg sem állt Széchenyi Márton együttese, ezzel ráadásul újra visszavették a vezetést a tabellán.

U16: Szekszárd – KTE LA 0-6 (0-0)

U16 II. osztály, 8. forduló

KTE: Cseh – Orlov (Vörös 64.), Kuchta (Gulyás 64.), Bányai, Bódy (Pap 71.) – Bellák, Hatvani, Csúri (Győrfi 46.) – Nagy L. (Dénes 64.), Bodor Z., Major.

Gól: Bódy (47., 51.), Major (63., 88.), Bányai (72.), Bodor Z. (73.)

Széchenyi Márton: Az első félidőre rányomta a bélyegét az, hogy az ellenfél betolta a buszt a tizenhatos előterébe. A másodikat jobb ritmusban, motiváltabban kezdtük, így sikerült többgólos győzelmet aratnunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu