Kiskunhalasi tornával kezdték az évet a legkisebbek

Elindult az év az utánpótlásban. 

Kovács Tamás U7-es korosztályos csapata Kiskunhalason vett részt a VIII. Szilády – BD. Trader Kupán, melyet az U8-as korosztály számára írtak ki. A KTE LA az 5. helyen fejezte be a játéknapot.

Kovács Tamás értékelte a tornát:

„Szombaton egy kiskunhalasi tornával kezdtük az évet, melyen 8 csapat vett részt 2 csoportban, ezt követték a helyosztók. A Grosics Akadémia ellen kezdtünk, fordulatos mérkőzésen 4-3-ra nyertünk. A második találkozónkon a LUA Baja ellen sokat hibáztunk a labdakihozataloknál, melyet ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, így 7-2 lett a vége. Az utolsó csoportmérkőzésünket a Hírös-Ép csapatával játszottuk, a végig küzdelmes találkozón 3-2-re nyert ellenfelünk. A helyosztó mérkőzésen - ahol a Szentes volt az ellenfelünk - nagyon figyelmetlenül kezdtünk, négygólos hátrányba kerültünk. Hatalmas erőfeszítések árán azonban visszakapaszkodtunk és kiegyenlítettünk, majd a büntető párbajt is sikerült megnyernünk, így az ötödik helyen zártunk. A hozzáállásunkkal az egész tornán elégedett voltam, minden mérkőzésünkön hátrányba kerültünk, kétszer innen sikerült fordítanunk. Baranyi Dorinát külön ki kell emelni, hiszen beválasztották a torna álomcsapatába. Ez volt az első tornánk így együtt, sok tapasztalatot szereztünk, a hibák kijavításán fogunk dolgozni a folytatásban."

Csapattagok:

Raskó Vilmos, Szőke Zoltán, Bóna Dorián, Nagy Barnabás, Nagymihály Áron, Baranyi Dorina, Dóra Tibor, Csikai Róbert, Némedi Bátor.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu