Kikapott az U19, győzelemmel rajtolt az U16

Eredmények.

Akadémia szekciónk csapatai közül az U19 és az U16 játszott hétvégén bajnoki mérkőzést. Az idősebbek ezúttal kikaptak, a fiatalok viszont a hajrában harcolták ki a sikert.

U19: UTE – KTE LA 3-1 (0-1)

U19 Alap csoport, 13. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Balla, Ruzsa, Fazekas, Tóth L., Béleczki, Fodor, Kárpáti, Balis, Varga B. Csere: Péter, Sebő, Varga M., Virágh, Szabó H.

Gól: Papp (50., 64.), Rajnai (77.) ill. Tóth L. (9.)

Lóczi Péter: – Az első félidőben hatékonyan és jól játszottunk, több nagy lehetőségünk is volt. A második félidővel sem volt különösebb probléma, viszont a lehetőségeink kimaradtak, az Újpest kihasználta taktikai hibáinkat. Meg kell tanulnunk picit rutinosabban és higgadtabban futballozni, az előny birtokában nem rohanni előre, mindenáron gólt szerezni. A döntetlen reálisabb eredmény lett volna, de alapvetően a játékkal és a hozzáállással semmi gond nem volt.

U16: KTE LA – PMFC 2-1 (1-0)

U16 Alap csoport, 12. forduló

KTE: Sólya – Hoffman, Fajt, Hegedűs M., Köblös, Révész, Fürj, Tóth F., Túri, Vincze, Supka. Csere: Szlovák, Simon, Balogh.

Gól: Tóth F. (17.), Köblös (89.) ill. Vajda (69.)

Benke József: – Szerettünk volna visszavágni az őszi súlyos vereségért. Bátran, megfelelő hozzáállással kezdtük az első tavaszi bajnoki mérkőzésünket, többnyire a széleken tudtunk ellenfelünk védelme mögé kerülni, amikből több gólhelyzetet is ki tudtunk alakítani. Szünetig a vezetést is megszereztük. A második félidő elején lezárhattuk volna a mérkőzést, hiszen négy-öt ziccert puskáztunk el. Ezek után a pécsiek egy kontratámadás révén egalizáltak. Az utolsó húsz percben új mérkőzés kezdődött, mindkét csapat meg akarta szerezni a győzelmet, ami nekünk sikerült az utolsó előtti percben. Gratulálok a fiúknak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu