Kikapott az U17, nyert az U16

Két edzőmeccs Debrecenben. 

Vegyes eredményeket értünk el Debrecenben a bajnoki nyitány előtti főpróbán, az U17-es korosztály nagy pofonba szaladt bele, míg az U16 újabb szép sikert ért el.

U17: DVSC-DLA – KTE LA 9-1 (2-1)

KTE: Berta - Barkóczi, Treiber, Száhl, Récsei - Ugrai - Bakos, Kasztel, Fekete, Szalai - Bessenyei

Cserék: Opauszki, Sörös, Kovács, Pécsi, Szedmák

Király Dávid: Megterhelő héten vagyunk túl, a fáradtság látszott a csapaton. A Debrecen végig nyomást helyezett ránk, amit a mérkőzés harmadik harmadában már nem tudtunk tartani. Tanultunk a hibáinkból, és most már 100 százalékban a hétvégi bajnoki mérkőzésre koncentrálunk, ahol egyértelmű célunk az eredményes játék és a három pont megszerzése!

U16: DVSC-DLA – KTE LA 1-2 (0-1)

KTE: Cseh – Orlov, Kuchta, Bányai, Bódy – Csúri, Győrfi, Hatvani – Bellák, Bodor Z., Major.

Cserék: Bodor B., Gulyás, Pap, Nagy, Vörös, Rózsa, Földi.

Gól: Bányai, Nagy

Széchenyi Márton: A találkozóra a bajnokság főpróbájaként tekintettünk. Mentálisan rendben voltunk az elejétől kezdve, az első félidőben végig domináltunk, mezőnyfölényben voltunk, ami fordulás után eltűnt, de stabilan védekeztünk. A döntő gólt egy szépen végig vitt kontrából lőttük. Nagy fegyvertény idegenben legyőzni a DVSC-t, de a felkészülési időszak sikerességét az első bajnoki végeredménye mutatja majd meg. Számunkra most az a legfontosabb, hogy koncentrált edzésmunkát követően, tiszta fejjel, megfelelő önbizalommal tudjunk pályára lépni hétvégén.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu