Kiharcolta a győzelmet az U17, kikapott az U14

Hasznos edzőmeccset játszott az U15.

A húsvéti hosszú hétvége miatt már több csapatunk is lejátszotta korábban bajnoki meccsét, így ezúttal a szokásostól eltérően alakult némileg a program. Az U17 hazai pályán harcolt ki sikert, míg az U14 nem bírt az Újpesttel. Az U15 edzőmeccset játszott az MTK-val.

U17: KTE LA – Kaposvár 1-0 (0-0)

U17 C-csoport, 9. forduló

KTE: Győri A. – Horváth A., Varga B., Ladics, Szabó B., Hajnal, Balla, Tóth L., Kárpáti, Balis, Fodor.

Csere: Béleczki, Baranyi, Jócsák, Sebestyén, Pataki.

Gólszerzőnk: Béleczki

Bódi Attila: – Ma is rengeteg munkát tettünk a mérkőzésbe, fölényben játszottunk, de kevés veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára. Sok ki nem kényszerített hibát vétünk és gyengén használjuk ki a helyzeteinket. Ugyanakkor pozitív, hogy tudunk harcolni!

U15: MTK – KTE LA 2-0 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Baranyi – Petényi, Keindl, Révész, Keresztes, Pacsirta, Nagy, Hoffman, Supka, Köblös, Juhász.

Csere: Hajnal, Katona, Kenderes, Utasi, Kovács M.

Torbavecz Tamás: – Tartalékos összeállításban játszottunk csütörtök délután egy nagyon hasznos edzőmeccset az MTK ellen. Ellenfelünk technikailag nagyon képzett, labdabiztos csapat volt. Az első félidőben keveset volt nálunk a labda, ellenfelünk dominált. A második félidőben kiegyenlítettebbé tudtuk tenni mezőnyben a játékot, és ígéretes helyzeteket tudtunk kidolgozni, azonban a befejezéseknél nem voltunk hatékonyak.

U14: KTE LA – UTE 1-3 (0-1)

U14 Alap csoport (kelet), 19. forduló

KTE: Németi – Lippai, Filus, Király, Ónodi, Kristóf, Pulai, Baranyi, Czéh, Horváth Á., Kaldenecker.

Csere: Endre, Batfalszky, Kis, Németh, Gulyás, Házi.

Gólszerzőnk: Pulai

Csima Gyula: – Két hasonló képességű csapat játszott, sok párharc, sok jó és kevésbé jó megoldás váltogatta egymást. Mindkét csapat ragaszkodott a sáját stilusához. Sem technikailag, sem taktikailag nem tudott egyik sem a másik fölé kerekedni. A mérkőzést végül a jobb fizikális, testalkai és ezáltal sebességi mutatókkal rendelkező csapat nyerte meg. Csak gratulálni tudok minden pályára lépő játékosnak, remek mérkőzést játszottak. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu