Kiemelt Bozsikon szerepelt az U10 és az U9 is

Erős ellenfelekkel találkoztak.

U10-es és U9-es korosztályos csapataink hétvégén ismét a Bozsik-programon vettek részt, ahol jól játszottak a gyerekek, ellenfelük a Kaposvár, a III. Kerület és az FTC volt.

Fűkő Péter (U10): – Az első három mérkőzést nagyon szép és jó játékkal rukkoltunk elő. Nagyon tetszett, okos gyors és jó döntéseket hoztunk többségében. A következő fordulókra azt éreztem, hogy elfáradtunk picit, erre edzésen nagyobb hangsúlyt kell fektetni, de összességében nagyon elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével. Vasárnap a C-s Bozsikon szintén sok jó megoldás született, próbáltunk szépen és okosan focizni, itt is dicséretet érdemel mindenki.

Rádi Zsolt (U9): – A megszokotthoz képest hosszabb meccseket játszottunk, 2x20 percet. Megilletődötten kezdtünk a Fradi ellen, nem mertük a saját játékunkat játszani. Kis koncentráció és agresszivitás hiányzott ahhoz, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát. A többi mérkőzésre elszállt a félelem és magabiztos győzelmeket arattunk. Nagyon jó mentalitást mutattak a srácok, itt már a párharcok minősége is jó volt. Élményszámba menő gólokat rúgtunk egyéni akciók és csapatjáték után is. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk, az FTC ellen láttuk, hova szeretnénk eljutni, miben kell még fejlődnünk. Összességében dicséret illeti a csapat minden tagját.

Szerző: KTE/kteakademia.hu