Kiemelt Bozsik tornán járt az U10 és az U11

Hosszú túra volt.

Kaposváron szerepelt kiemelt Bozsik tornán a KTE LA U11 és U10. A hosszú út ellenére a gyerekek jó teljesítményt tudtak nyújtani a III. Kerület, a ZTE és a Kaposvár ellen.

Kriss Zoltán (U11): – A gyerekek hosszú út ellenére is gyorsan felvették a mérkőzések ritmusát. Minden csapat ellen próbálták irányítani a játékot. Kemény letámadás, gyors játék jellemezte csapatunkat. Jó látni az edzéseken gyakorolt játékelemek, mérkőzésen való megvalósítását. Nagy gratuláció a csapat minden tagjának.

Fűkő Péter (U10): – A gyerekek nagyszerűen fociztak, harcosak voltunk és a helyzeteink döntő részét góllal tudtuk lezárni. A III. Kerület ellen nagyobb különbség volt a két csapat között, sok szép gólt tudtunk rúgni. A ZTE csapata egy picit más focit játszott és az elején picit megkavarodtunk, de nagyon gyorsan alkalmazkodtunk a körülményekhez. Szintén nagyszerűen fociztak a fiúk. A Kaposvár csapata hasonló képességű volt, nagyon ügyesek voltak, nagyon tetszett, hogy kiélezett mérkőzést vívtunk, melyet végül egy góllal megnyertünk. A fiúk dicséretet érdemelnek, zseniális volt a csapat mentalitása.

Szerző: KTE/kteakademia.hu