Kiemelt Bozsik-programon járt három korosztályunk

Az MTK volt a rendező.

A KTE LA U11, U10 és U9 ezúttal az MTK rendezésében vett részt kiemelt Bozsik-programon, a gyerekek ezúttal jó meccseket játszottak.

Rádi Zsolt (U9): – A házigazda mellett játszottunk még a II. kerülettel és a DVTK-val. A pénteki hajtós edzés rányomta a bélyegét a teljesítményre, kicsit lassabbak voltunk a megszokottnál. Jól gondolták el a gyerekek a játék folytatását, csak kicsit nehézkes volt a kivitelezés. Nagyot küzdöttek a srácok, jó hozzáállással, motiváltan játszották végig a meccseket. Sok gólt szereztünk távoli lövésből, amit gyakoroltunk a héten. Öröm volt látni, hogy kisegítik egymást szorult helyzetben. Az enervált játék ellenére csak az MTK ellen szenvedtünk vereséget. Erőnlétben sokat fejlődött a csapat. Gratulálok mindenkinek a hozzáálláshoz!

Fűkő Péter (U10): – Két fantasztikus mérkőzést tudtunk játszani a DCTK és az MTK csapatai ellen. Kiélezett küzdelem volt mind a kettő. Gyors és jó döntéseket kellett hozni minden pillanatban, ez a fejlődéshez sokban hozzájárul. Ügyesek voltak a gyerekek. 16 fő vett részt a meccseken, és bízom benne, hogy mindenki előrébb tudott lépni ezen a napon. Gratulálok mindenkinek!

Filus Gábor (U11): – Nagyon jó szervezés mellett kitűnő mérkőzéseket játszottunk. Színvonalas, jó játék, küzdelmes és látványos mérkőzések jellemezték az egész napot. Szép támadások, remek megoldások, jó döntések a pálya minden területén. Gratulálok a gyerekeknek a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz!

Szerző: KTE/kteakademia.hu