Kiemelt bajnokság és Dunamenti Liga volt a menü

Három korosztály volt érdekelt.

A KTE LA U11-es és U10-es csapata a kiemelt és a körzeti Bozsik-programon vettek részt hétvégén, míg az U7 a Dunamenti Ligában volt érdekelt.

Verebélyi Gábor (U11) értékelése: – Az MLSZ tornán a Szolnok, a Szeged, a Békéscsaba és a Gyula volt az ellenfelünk, az utolsó mérkőzésünk elmaradt. A négy mérkőzésen egy Szolnok elleni vereség és egy Szeged elleni győzelem mellett két döntetlen volt a mérlegünk. A játékkal és a játék sebességével, a srácok hozzáállásával teljes mértékben elégedett vagyok, egyedül a helyzetkihasználással akadtak problémák, ami valahol pozitív is, hiszen nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki. A vasárnapi Bozsik-programra Kriss Zoltán kísérte el a csapatot, ahol felszabadultan és jól fociztak a labdarúgóink. Gratulálunk a fiúk hétvégi teljesítményéhez, csak így tovább!

Pelikán István (U10) értékelése: – A programokon nagyszerű játékkal rukkoltak elő a fiúk. Mindkét tornán elmondható, hogy taktikailag és csapattá érésben is nagyon jó úton járnak a gyerekek. Remek letámadások, sok labdaszerzés jellemezte a játékot. Az ellenfelek nehezen, csak hosszú labdákból vagy kontrákból tudtak mögénk kerülni. Játék felépítésünk és mezőnyfölényünk miatt inkább az ellenfél térfelén pattogott a labda. Sajnos mindkét napon figyelni kellett a kedvezőtlen időjárást is, emiatt előbb le kellett fújni a programokat, de így is megfelelő időt tudtunk adni mindenkinek. Gratulálunk a gyerekeknek kollégáim, Telek Vilmos és Kovács Zsolt nevében is!

Kovács Tamás (U7) értékelése: – Mindhárom mérkőzésünk nagyon szoros és küzdelmes volt. Gratuláció jár a gyerekeknek, nagyon motiváltan és lelkesen játszottak. Sok ügyes, egyéni megmozdulásunk volt, sok párharcot nyertünk, szép gólokat szereztünk. Sokkal jobban támadtuk a labdás játékosokat, mint a múlt heti tornán, ebben előre léptünk. Persze voltak hibáink is, de a tanulási folyamatban ez teljesen természetes. Legközelebb Bozsik-programon folytatjuk a tapasztalatszerzést.

Szerző: KTE/kteakademia.hu