Kiemelkedően kezdett az U10

Tornákon jártak.

A Dunamenti Ligával és a Youth Talent Cup tornával indult el a szezon a KTE LA U10-es csapatának. Fűkő Péter elégedett lehetett a gyerekekkel, hiszen jól teljesítettek.

– Szombaton kiemelkedő teljesítményt gyújtottak a gyerekek az MTK és a BVSC ellen. A zuglóiakat nagy különbséggel sikerült legyőznünk, ügyesek és szervezettek voltunk. Az MTK ellen gyakorlatilag tökéletes futballt mutatottunk be, egy csapat voltunk támadásban és védekezésben is. Kimagasló teljesítményünk jutalma a kétgólos siker volt – értékelt Fűkő Péter a Dunamenti Liga után.

Vasárnap Youth Talent Cup- on szerepelt két egyforma csapat. Minden gyerek részt tudott venni a tornán ennek köszönhetően.

– Fehér csapatunk az Eger és a szlovák Samorin ellen nyerni tudott, a csoportelsőségért vívott csatában azonban ezúttal egy góllal jobbnak bizonyult az MTK. Mivel lila csapatunk a Monor, a Főnix és a Mészöly Focisulival szemben vívta ki két győzelemmel és egy döntetlennel a csoportelsőséget, így a fehér együttes nem jutott a négy közé, de további két mérkőzését magabiztosan nyerte ez az együttes, így az 5. helyet szereztük meg. A döntőbe nem sikerült bejutnunk, 1-0-os vereséget szenvedtünk az FTC-től, de a bronzérmet sikerült megszerezni büntetők után a Bene Ferenc LA ellen. Gratulálok a csapatnak – tette hozzá Fűkő Péter.

A torna legjobb kapusa Papp Barnabás lett.

Szerző: KTE/kteakademia.hu