Kiélezett találkozókon, nüanszok döntöttek Nyíregyházán

A helyzeteit jobban használta ki a Szpari. 

A KTE LA U15 és U14 a Nyíregyháza vendégei voltak az élvonalban. Az U15-ös meccsen egyetlen pontrúgás döntött a három pont sorsáról, míg az U14-es találkozón a jobb helyzetkihasználás billentette a mérleg nyelvét a hazaiak javára.

U15: Nyíregyháza – KTE LA 1-0 (0-0)

U15 I. osztály, 19. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél (Molnár 68.), Horváth, Szamosi – Goretich, Lisku (Heidrich 58.), Kovács Á., Lengyel – Barkóczi (Pető 68.), Gyarmati.

Gól: Gincsai (56.)

Lóczi Péter: Közel azonos képességű csapatok találkoztak, egy pontrúgás okozta a vesztünket, nem koncentráltunk eléggé. A mérkőzés végén véleményem szerint szabályos gólt szereztünk, de azt a játékvezető érvénytelenítette. Kisebb gödörben vagyunk, csak magunk tudunk kikászálódni belőle.

U14: Nyíregyháza – KTE LA 3-1 (2-1)

U14 I. osztály, 19. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Nagy, Kónya, Ruzsa – Vincze, Majoros, Gondi (Szekeres 56.), Bálint (László 28.) – Átrok – Fekete (Baranyi 22.).

Gól: Konzili (14.), Varga (25.), Garda (51.) ill. Vincze (18.)

Csima Gyula: Sajnos nem úgy sikerült ez a meccs, ahogy azt szerettük volna. Azonos képességű csapatok találkoztak, de a helyzetkihasználással és a védekezéssel gondjaink akadtak. Utóbbit sokat gyakoroljuk, de ezek szerint még nagyobb hangsúlyt kell fektetni rá. Támadásban ajtó-ablak helyzetek maradtak ki.

Szerző: KTE/kteakademia.hu