Kettős sikerrel hangoltunk a Bozsikra Szolnokon

Hétvégén Diósgyőrben indul a tavaszi Bozsik-program. 

Hétvégén már régiós Bozsik „A” tornán vesznek részt U10-es és U11-es korosztályos csapataink. A főpróbára Szolnokon került sor, ahol mindkét együttesünk megnyerte edzőmeccsét.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11):

„Több alapemberünk hiányzott, de ez nem látszott meg a játékunkon. A 4x20 perces mérkőzésen szinte végig mi domináltunk, nagyon sok gólhelyzetet dolgoztunk ki. Nagy volt a vállalkozó kedv játékosainkban, minden fajta görcsösség nélkül, felszabadultan játszottunk. A mezőnyben a párharcaink döntő többségét megnyertük, gyorsabban reagáltunk a szituációkra ellenfelünknél. A labdakihozatalaink jól működtek, gyorsan el tudtuk juttatni a labdát a támadóharmadba, végül 6-3-ra nyertünk. A helyzetkihasználásra azonban jobban kell figyelnünk, illetve a létszámfölényes támadásainknál gyorsabban és egyszerűbben kell játszanunk.”

Verebélyi Gábor (KTE LA U10):

„Végig a kezünkben volt a mérkőzés, vezettünk 3-0-ra és 7-4-re is. Sajnos a kapuban több hibát is vétettünk, ez szorossá tette a mérkőzést, mely végül 7-6-os győzelmünkkel zárult. Mezőnyben a gyors támadásvezetéseken volt a hangsúly, illetve az átmeneteken a labdabirtoklás váltásnál, amelyek jól sikerültek. Kíváncsian várom az első, diósgyőri Bozsik tornát, hogy tisztán lássuk, hol állunk jelenleg.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu