Kettős siker a PMFC ellenében

Az U15 először nyert.

Nagyon jó hétvégéje volt csapatainknak az U15-ös és U14-es kiemelt bajnokságban, hiszen mindkét korosztályunk itthon tartotta a pontokat a PMFC ellen. Az idősebbek számára megtört ezzel a jég, megvan az első győzelmük a szezonban.

U15: KTE LA – PMFC 2-0 (0-0)

U15 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Visinka, Sebestyén – Hajnal, Farkas – Balla, Balis, Fodor – Kárpáti (Csányi 78.)

Gól: Farkas (63.), Balis (68.)

Paksi Péter: Rég vártunk már erre a sikerre! Megfelelő agresszivitással és motivációval játszottunk az első félidőben, több támadást is felépítettünk, de a végjátékban még rosszul döntöttünk, így Radnóti Dani bravúrja is kellett, hogy ne hátrányból kezdjük az első félidőt. Fordulás után tovább tudtuk fokozni a tempót, ami két akciógólt is hozott, így szép győzelmet arattunk.

U14: KTE LA – PMFC 3-1 (0-1)

U14 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Péter – Kovács D. (Diószegi 78.), Bodnár, Gyapjas, Gál – Gyenes, Sódar, Lukács (Czumbil 76.) – Lőrincz (Keindl 41.), Nagy Á., Petényi (Kovács M. 80.).

Kiállítva: Holenka (72. – PMFC)

Gól: Gyenes (42.), Nagy Á. (74.), Kovács M. (80.) ill. Pál (36.)

Csima Gyula: Az első félidő nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, kevés párharcot vívtunk, bátortalan volt a játékunk, támadásban emellett csak ívelésekre futotta, ami a magas pécsiekkel szemben nem lehetett fegyver. Szünetben változtattunk, a cserék is nagyon jól szálltak be ezen a napon, így folyamatossá vált a játékunk. Jöttek a helyzetek is, amiket ki tudtunk használni megfelelő számban.

Szerző: KTE/kteakademia.hu