Kettős győzelem a Szekszárd ellen

Érvényesítettük a papírformát. 

A KTE LA U17 és U16 is a Szekszárdot fogadta hazai pályán hétvégén, csapataink minden pontot itthon tartottak. Az U17 magabiztos játékkal gyűjtötte be a pontokat, míg az U16 újabb fontos lépést tett a bajnoki cím felé.

Bányai Dániel védőként szerzett két gólt

Az U17-es találkozó gyors góllal indult, Bodor kiugratása után már az 5. percben betalált Bessenyei. Ezután is sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de gól már csak a második félidőben született ezekből, az 51. percben Faragó lövését még védte a kapus, de a kipattanót Edmilson már bevágta. A folytatásban el is döntöttük a meccset, Bodor ezúttal Szedmákot hozta kihagyhatatlan helyzetbe, aki még a kapust is kicselezte, a végeredményt aztán Szalai állította be 20 méterről eleresztett lövésével.

Az U16 némileg váratlanul hátrányba került, egy jobboldali beadásnál lemaradtunk, a szekszárdi támadó egyedül fejelhetett a kapuba az első negyedóra végén. Alig öt perc elteltével egyenlítettünk, Csúri centerezése után végül Kovács volt eredményes, aki először kezdett az U16-ban. Még a szünet előtt kétgólos előnyt szereztünk, egy szöglet, majd egy szabadrúgás után is Bányai érkezett jól középen. A második félidőben eldöntöttük a pontok sorsát, Földi kiugratásából Vörös talált be, így az is belefért, hogy a Szekszárd a végén kozmetikázza az eredményt.

U17: KTE LA – Szekszárd 4-0 (1-0)

U17 II. osztály, 23. forduló

KTE: Berta (Opauszki 46.) – Barkóczi, Kovács (Treiber 46.), Ugrai – Edmilson, Kasztel (Busa 55.), Bodor Z., Récsei (Szalai 70.), Szedmák – Bessenyei (Fekete 70.), Faragó.

Gól: Bessenyei (5.), Edmilson (51.), Szedmák (58.), Szalai (81.)

Király Dávid: Végig kontrollálni tudtuk a mérkőzést, a különbség akár nagyobb is lehetett volna. Remélem, ez a siker önbizalmat ad a tavaszi folytatáshoz.

U16: KTE LA – Szekszárd 4-2 (3-1)

U16 II. osztály, 23. forduló

KTE: Bodor B. – Gulyás, Dénes (Bódy 70.), Bányai, Vörös – Kovács Á. (Györgye 59.), Hatvani, Csúri – Nagy (Bellák 59.), Győrfi (Földi 59.), Major.

Gól: Kovács Á. (18.), Bányai (28., 36.), Vörös (70.) ill. Rafael (13.), Demkó (80.)

Széchenyi Márton: Nehéz talajon kellett megküzdenünk a kötelező sikerért. A játékunk helyén volt, bár voltak taktikai fegyelmezettlenségek, amiket mindenképpen orvosolnunk kell a jövőben.

Szerző: KTE/kteakademia.hu