Kétszer is vezettek, mégis kikaptak Csordásék

Az utolsó 20 percben fordított a Pécs. 

Az U19-es együttes Pécsen fejezte be az őszi szezont, ahol kétszer is vezetett Csordás Csaba csapata, de a végén mégis pont nélkül kellett hazajönniük.

A KTE LA ráadásul nem is futballozott rosszul a meccsen, a 37. percben megszereztük a vezetést, egy szépen felépített akció végén Kovács talált be higgadt cselt követően. A félidő végén egyenlítettek a hazaiak, eladtunk egy bedobást, majd a visszatámadásból Győrfi fejelt gólt. A második játékrészben egy létszámfölényes szituációt váltottunk gólra, Bashiri-Shahroodi tette oda a labdát Antalnak, aki szépen emelt a kapus felett a hálóba. A Pécs ennek ellenére az utolsó 20 percben fordítani tudott, előbb egy büntetőből találtak be, majd egy rövid felszabadítás után nem tudtunk tisztázni, amiből Tóth döntötte el a találkozót.

U19: PMFC – KTE LA 3-2 (1-1)

U19 II. osztály, 15. forduló

KTE: Berta – Szabó G., Kemenczés, Vágó, Szász – Virág (Supka 81.), Török (Sallai 68.), Richter – Bashiri-Shahroodi, Antal, Kovács P.

Kiállítva: Csernik (28. – PMFC)

Csordás Csaba: A félév egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat, le a kalappal a játékosok előtt. Mindent megtettünk a sikerért, a helyzeteink alapján gólokkal is összejöhetett volna ezzel, de egy véleményes büntető, illetve egy elkerülhető szituáció a pécsiek sikerét eredményezte.

A KTE LA a 14. helyen telel, tabella ITT!  

Szerző: KTE/kteakademia.hu