Kétnapos tornán vett részt az U12

9. hely a Champions Trophy-n. 

Hétvégén a Champions Trophy elnevezésű, erős csapatokat felvonultató tornán vett részt a KTE LA U12-es csapata. Dócs Dániel együttese a 9. helyen zárt.

A KTE LA-nak az első napon komoly riválisokkal kellett megküzdenie a csoportkörben, hiszen a Vidi, az FTC és az Újpest is velünk egy hatosban szerepelt. A Fradi elleni döntetlent értünk el, a Viditől csak 1-0-ra kaptunk ki, a két újpesti együttest, illetve a Vácot azonban sikerült legyőzni, így összejött a továbbjutás a csoport második helyén. Vasárnap a szakadó esőben már nem ment ilyen jól a gyerekeknek, a 9. helyért vívott helyosztón azonban sikerült legyőzniük a Mészöly Focisulit.

Dócs Dániel értékelése:

„Az első nap után nagyon büszke lehettem a fiúkra, mert hibátlan játékot nyújtottak. Akarásban és elszántságban a mezőny előtt voltunk, egyéni hibákat sem vétettünk. A Fradi és a Vidi ellen zártan védekezve is jó játékot mutattunk, másik három ellenfelünket agresszív letámadásunkkal győztünk le. A második helyen jutottunk tovább a nagyon erős csoportból. Vasárnap az időjárás sem volt kegyes hozzánk, de az előző napi teljesítményünket csak az MTK ellen tudtuk átmenteni, fásultabban is mozogtunk, illetve egyéni hibák is becsúsztak. Annak azért örülök, hogy a helyosztót sikerült megnyernünk, jó szájízzel befejezve így a tornát. Összességében nagyon is elégedett vagyok a fiúkkal, mert megmutatták azt, hogy milyen jól is tudnak futballozni. Gratulálok nekik!”

A keret:

Móczó Marcell, Bogdán Zalán, Csizmadia László, Gyapjas Botond, Gál Zsombor, Koncz Bence, Losonczi András, Kovács Dávid, Bodnár Ábel, Lőrincz Mátyás, Petényi Kevin, Terbe Márk, Sódar Gellért, Major András, Nagy Bence, Csizmadia Dániel. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu