Kétfajta nyári focitábort is szerveznek edzőink

Mindenki megtalálhatja helyét.

A KTE Labdarúgó Akadémia edzői – Pelikán István és Fűkő Péter – nyáron kétfajta tábort is szervez a labdarúgó palántáknak. Külön időpontok állnak rendelkezésre a sportág iránt érdeklődő, akár még igazolt szinten eddig nem futballozó gyerekeknek, illetve az igazolt játékosoknak is.

Napközis táborok

A napközis táborokat ebben az évben is egyesülettől és igazolástól függetlenül, minden érdeklődő gyermek számára hirdetjük meg az 5-14 éves korosztályhoz tartozó fiúknak és lányoknak. Edzőink mindenkit szeretettel várnak, akik szeretik a mozgást és aktívan töltenék el a nyári szünetet.

A heti tervezett programban napi két edzés, mini bajnokságok, versenyek, vetélkedők, kézműves foglalkozások, masszázs, kapusedzés, strandfoci, játszótéri időtöltés, ugrálóvár, kosárlabda, pingpong, lábtenisz, csocsó, valamint meglepetések és ajándékok is szerepelnek. A gyerekeknek biztosított a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), valamint a gyümölcsök, a fagyi és az üdítő.

Időpontok (hétfőtől – péntekig)

I. turnus: 2022. június 20-24.

II. turnus: 2022. július 18-22.

III. turnus: 2022. augusztus 1-5.

IV. turnus: 2022. augusztus 8-12.

Érkezés: 7:30-tól

Távozás: 16:30-ig

A tábor díja: 23.000 forint/hét/fő

Testvérkedvezmény: 3.000 forint/hét/fő

Jelentkezési határidő: Legkésőbb az adott tábor előtti csütörtökig e-mailben.

Érdeklődés, előjelentkezés: Pelikán István (pelikan.istvan83@gmail.com vagy +36 30 760 3884) 

Nyári tábor igazolt játékosoknak

Július első két hetében az igazolt labdarúgóknak is táborokat szerveznek edzőink. Ide azokat a gyerekeket várjuk, akik már egyesületi színekben, igazolással futballoznak, ugyanakkor klubtól függetlenül bárki részt vehet a táborokban.

A tábor célja az egyéni képzés, fejlesztés, napi két edzés mellett labdás foglalkozásokon vehetnek részt a résztvevők. A turnusok létszáma maximalizálva van, így érdemes időben leadni a jelentkezést. A tábor során a technikai elemek és fejlesztés áll a középpontban (gyorsaság, labdaérzékelés, gyengébb láb, befejezések, rúgótechnikák, fej-mell-comb használat). A gyereket délutánonként masszőr is látogatja majd.

Időpontok (hétfőtől – péntekig)

I. turnus: 2022. július 4-8.

II. turnus: 2022. július 11-15.

A tábor díja: 23.000 forint/hét/fő

Regisztráció: individualtrainingkte@gmail.com 

Jelentkezési határidő: 2022.06.15.

A tábor díját a hétfői regisztráció során lehet rendezni. A tábor díja magában foglalja a tízórait és az ebédet.

Amit a táborba hozni kell: Foci felszerelés, nagy meleg esetén baseball sapka, folyadékpótláshoz kizárólag víz, fürdéshez fürdőnadrág.

Szerző: KTE/kteakademia.hu